konto usunięte
konto usunięte
Temat: GL zaczyna przypominać innych?
Renata Murith:Władza "okupiona" sukcesem zawsze, na pewno demoralizuje.
Dla mnie GL jest wyjątkowe, ale zaczynam spostrzegać już złe znaki...Płatne ogłoszenia, reklamy...sukces czasami jest złym doradcą. Co o tym sądzicie?
Nie było i nie ma na to mocnych, znamy to wszyscy z własnego, ciemnego czy jasnego podwórka, można tylko probować wpływać na to, żeby owa 100% gwarantowana woda sodowa nie otumaniła do reszty ojców założycieli, czy dyrektorów, jak zwał tak zwał.
Lepsze jest wrogiem dobrego, ale ja akurat w przypadku GL liczę na to, że adminom uda się skanalizować nieuchronny (jak zwykle w obliczu sukcesu) napływ i aktywność trolli. Skanalizować, czyli po prostu spokojnie tolerować, ba, aktywizować nawet "dziwność" niektórych nawiedzonych grup, oby tylko względna zgodność z obowiązującym prawem czy net-etykietą była.
Niech tam sobie do cna pogawędzą, wszelakich cudownych naborów poczynią i jako w swoich potrzebach zaspokojeni dadzą żyć innym, mniej agresywnym w ideologii.
Bo o pełnej, z założenia biznesowej klasie nie ma co marzyć. Sukces w necie zawsze jest czymś "okupiony". Choćby stadami szatniarzy i kelnerów bez klasy, którzy udają szatniarzy i kelnerów z klasą ;)
(z całym szacunkiem dla tych z klasą! )
ps. uprzejmie wyjaśniam, ze ew. aluzje dotyczą tylko i wyłącznie mojej skromnej osoby ;), dla towarzystwa Cygan da się nawet powiesić :)
Arvind
Juneja
Współtwórca @
Fangol.pl | Blogger
@ Fitback.pl
Va Korzystanie z grup tematycznych
§ 36b. Zabrania się wysyłania biuletynów o charakterze komercyjnym.
także jak zobaczycie coś co łamie ten punkt zgłaszajcie!Arvind Juneja edytował(a) ten post dnia 27.11.07 o godzinie 03:35
Arkadiusz
Kasprowskich
Szwajcaria
Ubezpieczenia
Arvind Juneja:
Va Korzystanie z grup tematycznych
§ 36b. Zabrania się wysyłania biuletynów o charakterze komercyjnym.
także jak zobaczycie coś co łamie ten punkt zgłaszajcie!Arvind Juneja edytował(a) ten post dnia 27.11.07 o godzinie 03:35
Arvind, dobry Wieczor :)
sympatyczny chlopak jest z Ciebie :)
Udanej Niedzieli (jezeli nie tej, to nastepnej)
Arvind
Juneja
Współtwórca @
Fangol.pl | Blogger
@ Fitback.pl
a dziękuję :) dopiero teraz przeczytałem ale niedziela była dobra także dziękuję :)Podobne tematy
-
Radom » Co sie dzieje w mieście? - czyli o imprezach i innych... -
-
Giełda towarów i usług » Armatura (wanny, brodziki, umywalki, toalety, bidet)... -
-
facebook.com » zablokowanie innych na tablicy..? -
-
LAPTOP » Laptopy, netbooki i wiele innych Zapraszamy -
-
Programiści WWW » wykorzystanie materiałów z innych stron ? -
-
Poznań » Kupowanie żywności i innych podstawowych produktów online... -
-
Aby mieć udany związek ... » Co wkurza Was w innych osobach? -
-
Clinical Research & badania... » zgłoszenie badań rejestrowych w innych krajach UE -... -
-
Kluby muzyczne » Pomoc w nagłaśnianiu klubów, barów i innych miejsc... -
-
Grupa Zwolenników Janusza... » Bunt mas, czyli dlaczego demokracja to rezim najbardziej... -
Następna dyskusja: