Magdalena Zarzycka

Magdalena Zarzycka Zarządzanie
projektami / Eventy
/ Komunikacja
Marketingowa

Temat: SYLWESTER 2012/2013 w Herezji

Klub i restauracja Herezja jak co roku serdecznie zaprasza w noc Sylwestrową na niezapomniany bal sylwestrowy.


Obrazek


Oferujemy szampańską zabawę przy muzyce (DJ) w różnych klimatach gatunkowych, od starszych przebojów, po dzisiejsze hity parkietów. W cenie zaproszenia: Open Bar w dwóch wariantach do wyboru i pyszne menu - kulinarne rozmaitości na które składa się kuchnia indyjska, kuchnia tajska oraz europejska.

Od godziny 21:00 do 00:00 będzie można również skorzystać z możliwości zapalenia sheeshy. W tym roku atrakcją nocy sylwestrowej w Herezji będzie magiczne show rewelacyjnego iluzjonisty znanego m.in. z programu Mam Talent - Macieja Kozłowskiego!

Proponujemy 2 warianty cenowe, zróżnicowane w zależności od szerokości wybranego Open Baru (podstawowy lub rozszerzony). Wszystkie miejsca są siedzące. UWAGA: Przy większych grupach mozliwość negocjacji ceny!

Ceny zaproszenia:

299,00 zł. od osoby Menu + podstawowy Open Bar
(piwo, wino, wódka, napoje zimne i gorące)

329,00 zł. od osoby Menu + rozszerzony Open Bar
(piwo, wino, wódka, whisky, gin, tequila, martini, brandy, napoje zimne i gorące)

Menu sylwestrowe 2012/2013

Zupy
Zupa indyjska z warzywami
Żurek z białą kiełbasą, jajkiem i grzybami

Na zimno
Talerz galantyny z wędzonego pstrąga i melona z galaretką pomidorową w otoczce kaparowej
Deski serów z orzechami i owocami
Mix Pakor ( indyjski ser, kurczak, pieczarki panierowane w mące z soczewicy )
Sałatka z filetów matias z fasolką szparagową i ziemniakami, posypana chrupiącym boczkiem
Tatar z siekanego łososia z dodatkiem świeżego koperku, ułożony na jajku z sosem musztardowo miodowym
Sałata liściasta z kostkami sera żółtego w aromatycznym sosie paprykowym
Koktajl z krewetek przesmażonych w białym winie w sosie curry, z dodatkiem świeżego mango
Wybór past i kremów ( z rzodkiewek, sera i pstrąga )
Roladki z szynki z nadzieniem z marchewki, selera naciowego i pora na sałatce z sosem winegret, w asyście czarnych i zielonych oliwek
Papadamy ? kruche indyjskie placki z sosami
Sałatka z makaronem Penne, avokado, pomidorami i fetą, z sosem ze świeżej bazylii i natki pietruszki
Conchiglioni zapiekane z szynką, serem risotta i pieczarkami
Wybór wędlin i mięs pieczonych
Pieczywo i masła smakowe

Na ciepło
Udka z kurczaka w panierce orzechowej z miodem w sosie borówkowym
Ryba zapiekana pod pierzynką brokułową
Butter Chicken ( kurczak po indyjsku w sosie
pomidorowo-maślanym )
Tortilla z soczystym kurczakiem i ananasem z sosem tysiąca wysp
Mix Vegetables Curry ( mieszane warzywa w sosie curry )
Cannelloni z gorgonzolą i brokułami w sosie pomidorowym, zapiekane z parmezanem
Mutton Kadhai ( jagnięcina z papryką, cebulą, imbirem i chilli w gęstym aromatycznym sosie)
Pierogi z mięsem posypane złocistą cebulką i boczkiem
Ryż Basmati
Pieczone ziemniaki z masłem czosnkowym
Warzywa na gotowane na parze

Desery
Puszysty sernik z białą czekoladą, w otoczce sosu truskawkowego
Krem waniliowo kawowy z orzechowym krokantem
Tarta orzechowo gruszkowa
Plater świeżych owocówMagdalena Zarzycka edytował(a) ten post dnia 11.12.12 o godzinie 22:55