konto usunięte

Temat: BEZPŁATNE SZKOLENIA DLA BRANŻY GASTRONOMICZNEJ SWPS POZNAŃ

Wyższa Szkoła Nauk Humanistycznych i Dziennikarstwa oraz Szkoła Wyższa Psychologii Społecznej w Poznaniu zaprasza pracownikow oraz pracodawców na bezpłatne szkolenia
WZRZESIEŃ 2013 :
kontakt:
szkoleniaue@swps.edu.pl


Zarządzanie Innowacją w Branży Spożywczej i Gastronomicznej

Oferta skierowana jest do osób zainteresowanych zdobyciem wiedzy na temat Food Design , np. jak kreować tożsamość marki, jak trafnie i skutecznie odpowiedzieć na potrzeby klientów, jak wprowadzać innowacyjne produkty na rynek.

Szkolenie obejmuje 82 godziny dydaktyczne, które zostaną zrealizowane w formie 5 dwudniowych zjazdów.
http://www.podyplomowe.pl/swps-poznan/szkolenia-w-pozn...
Przesyłam również kadrę, która będzie prowadzić szkolenie:

Krzysztof Rabek - reprezentuje nową generację młodych szefów kuchni, kierujących się filozofią prostego i kreatywnego gotowania, bazującego na wykorzystaniu lokalnych produktów zgodnie z rytmem pór roku. Jest wyznawcą zasady „Respect for Food”, opartej na szacunku do produktów i otaczającej nas przyrody. Przez ostatnie trzy lata był szefem kuchni w poznańskiej restauracji Hugo. Podczas ubiegłorocznego FestiwaluFilmowego Transatlantyk, był twórcą wyjątkowego menu Kina Kulinarnego. Doświadczenie, które ukształtowało jego styl zdobywał m.in. w Wielkiej Brytanii. Inspirują go Michel Bras, Andoni Luis Aduriz oraz Alain Passard.

Leszek Józefowski, Joanna Ochniak, Dawid Wiener , Małgorzata Bernardy , Anna Wróblewska

Temat: BEZPŁATNE SZKOLENIA DLA BRANŻY GASTRONOMICZNEJ SWPS POZNAŃ

Ciekawe warsztaty. Ja uważam, że branża gastronomiczna odbije się po koronawirusie. Tylko trzeba wiedzieć co się robi i kupować dobry sprzęt. Można sprawdzić serwisy takie jak https://technologis.pl/ gdzie moi znajomi kupują sprzęt.



Wyślij zaproszenie do