konto usunięte
Temat: BEZPŁATNE SZKOLENIA DLA BRANŻY GASTRONOMICZNEJ SWPS POZNAŃ
Wyższa Szkoła Nauk Humanistycznych i Dziennikarstwa oraz Szkoła Wyższa Psychologii Społecznej w Poznaniu zaprasza pracownikow oraz pracodawców na bezpłatne szkoleniaWZRZESIEŃ 2013 :
kontakt:
szkoleniaue@swps.edu.pl
• Zarządzanie Innowacją w Branży Spożywczej i Gastronomicznej
Oferta skierowana jest do osób zainteresowanych zdobyciem wiedzy na temat Food Design , np. jak kreować tożsamość marki, jak trafnie i skutecznie odpowiedzieć na potrzeby klientów, jak wprowadzać innowacyjne produkty na rynek.
Szkolenie obejmuje 82 godziny dydaktyczne, które zostaną zrealizowane w formie 5 dwudniowych zjazdów.
http://www.podyplomowe.pl/swps-poznan/szkolenia-w-pozn...
Przesyłam również kadrę, która będzie prowadzić szkolenie:
Krzysztof Rabek - reprezentuje nową generację młodych szefów kuchni, kierujących się filozofią prostego i kreatywnego gotowania, bazującego na wykorzystaniu lokalnych produktów zgodnie z rytmem pór roku. Jest wyznawcą zasady „Respect for Food”, opartej na szacunku do produktów i otaczającej nas przyrody. Przez ostatnie trzy lata był szefem kuchni w poznańskiej restauracji Hugo. Podczas ubiegłorocznego FestiwaluFilmowego Transatlantyk, był twórcą wyjątkowego menu Kina Kulinarnego. Doświadczenie, które ukształtowało jego styl zdobywał m.in. w Wielkiej Brytanii. Inspirują go Michel Bras, Andoni Luis Aduriz oraz Alain Passard.
Leszek Józefowski, Joanna Ochniak, Dawid Wiener , Małgorzata Bernardy , Anna Wróblewska