Grażyna Małgorzata
Skrzydłowska
Centrum Szkoleń
SKRZYDŁA
Temat: Szkolenie kulinarne dla pracowników zakładów żywienia...
Celem szkolenia jest zwiększenie wiedzy i nabycie umiejętności wykorzystywania nowych technik i aktualnych trendów kulinarnych przez pracowników działu gastronomii w sanatoriach i szpitalach uzdrowiskowych.Cena obejmuje:
dyplomowaną kadrę trenerską (2 trenerów)
80 godzin zajęć lekcyjnych (8 dni)
wysoką jakość szkolenia (opinie i referencje na stronie http://aw-szkolenia.pl)
zajęcia w małej grupie - max. 14 osób
degustację przygotowanych posiłków
obiad i poczęstunek
materiały szkoleniowe, surowce spożywcze, które kupujemy na własny koszt
ubrania dla uczestników (koszula, fartuch i czapka kucharska)
zaświadczenie o ukończeniu kursu
opracowanie indywidualnego menu
Szczegóły oferty dostępne są na stronie http://aw-szkolenia.pl
Zapraszamy!Grażyna Małgorzata Pudełko edytował(a) ten post dnia 16.03.11 o godzinie 15:27