tytuł autor wypowiedzi ostatnio

Przydomowa produkcja owocowo-warzywna

Monika Zbrzeźniak 1 ponad 2 tyg temu » Monika Zbrzeźniak

Restauracje i wprowadzanie systemu HACCP

Anna Kaniszewska 4 ponad 2 tyg temu » Paweł Jura

Zamrażanie żywności w zakładach żywienia zbiorowego

Konto usunięte 13 ponad 2 tyg temu » Aga Sikorka

Program do dokumentacji HACCP

Monika Maroszek 1 ponad 2 tyg temu » Monika Maroszek

Odpady

Milena Ch 1 ponad 2 tyg temu » Milena Ch

magazynowanie

Konto usunięte 3 ponad 2 tyg temu » Magda Dobrawa

szkolenie Haccp w przedszkolu z własną kuchnią

Paulina Leszczuk 1 ponad 2 tyg temu » Paulina Leszczuk

prośba do inspektorów rolnictwa ekologicznego

Konto usunięte 4 ponad 2 tyg temu » Tomasz Ptak

Niebieskie materiały okołoprodukcyjne w produkcji żywności

Katarzyna Myszka 2 ponad 2 tyg temu » Marta Basińska

Alergeny

Łukasz Ż. 3 ponad 2 tyg temu » Agata Zontek

Analiza zagrożeń - zagwózka

Anna Kowal 1 ponad 2 tyg temu » Anna Kowal

Data ważności ryb mrożonych przemysłowo

Konto usunięte 3 ponad 2 tyg temu » Konto usunięte

Wdrażanie haccp iso- kogo polecacie

Krzysztof Marcinkowski 1 ponad 2 tyg temu » Krzysztof Marcinkowski

Auditor wewnętrzny systemu HACCP

Dorota W. 2 ponad 2 tyg temu » Karol W.

Jakie CCP dla produkcji domowej?

Konto usunięte 1 ponad 2 tyg temu » Konto usunięte

Zakład produkcyjny - ścian a HACCP

Wojciech W. 3 ponad 2 tyg temu » Wojciech W.

Problem zawodowy - szkolenia?

Konrad K. 5 ponad 2 tyg temu » Konrad K.

Szkolenia - oferty

Konto usunięte 1 ponad 2 tyg temu » Konto usunięte

ocena ryzyka audyty wewnętrzne

Marta Gwiazda 1 ponad 2 tyg temu » Marta Gwiazda

HACCP w budce z lodami

Maciej Tracz 5 ponad 2 tyg temu » Grzegorz Wrzeszcz

ISO 22000

Nina Ooo 2 ponad 2 tyg temu » Jacek Kwaśniewski

śluza dezynfekcyjna

Nina Ooo 1 ponad 2 tyg temu » Nina Ooo

Zarządzanie dostawcami

Nina Ooo 4 ponad 2 tyg temu » Konto usunięte

szkolenia pracowników

Katarzyna Grzanka 5 ponad 2 tyg temu » Konto usunięte

Powołanie pełnomocnika

Nina Ooo 4 ponad 2 tyg temu » Konto usunięte

HAccp na kanapki

Monika Dk 3 ponad 2 tyg temu » Monika Dk

Szkolenia z zakresu systemu HACCP

Konto usunięte 30 ponad 2 tyg temu » Konto usunięte

Gospodarka wodna w zakładzie.

Agata Moździerz 1 ponad 2 tyg temu » Agata Moździerz

Mobilna butka gastronomiczna - zaopatrzenie w wodę?

Łukasz Górka 2 ponad 2 tyg temu » Konto usunięte

Sprzedaż dodatków do żywności - HACCP

Andrzej Koc 4 ponad 2 tyg temu » Piotr M.

Struktura dokumentacji (Spis treści)

Maciej Wezner 7 ponad 2 tyg temu » Konto usunięte

Ceny badań alergenów

Julia Ż. 1 ponad 2 tyg temu » Julia Ż.

Poszukiwany trener - bezpieczeństwo żywności

Justyna Misiewicz 1 ponad 2 tyg temu » Justyna Misiewicz

Pomoc dla początkującej HACCP:)

Renata Imbierowicz 7 ponad 2 tyg temu » Konto usunięte

Dokładne podanie przykładu Wymagania oraz Wskazówki do wydania d...

Ela Kwiatkowska 1 ponad 2 tyg temu » Ela Kwiatkowska

innowacyjna platforma do wdrażania HACCP

Jakub Kraski 2 ponad 2 tyg temu » Agata Kondrat

ZNAKOWANIE PRODUKTÓW SPOŻYWCZYCH ZGODNIE Z OBOWIĄZUJĄCYMI PRZEPISAMI

Renata Wejman 2 ponad 2 tyg temu » Agata Kondrat

Wartości odżywcze - baza danych

Natalia Wieczorek 2 ponad 2 tyg temu » Agata Kondrat

Koktajle ZIELONE - catering.

Agata Paczuska 1 ponad 2 tyg temu » Agata Paczuska

Czapki baseballówki z siatką chroniącą włosy

Zbigniew Stanisławski 3 ponad 2 tyg temu » Marcin Boczkowski
Wyślij zaproszenie do