konto usunięte
Temat: Pizza w Rzeszowie - ale gdzie???
Paweł Krawczyk:
No to ja Wam powiem że wróciłem z wyjazdu do Włoch i włoska pizza a polska pizza mają wspólną tylko nazwę... ;)
no to ja Ci powiem, że Ameryki to Ty nie odkryłeś ;]
konto usunięte
Paweł Krawczyk:
No to ja Wam powiem że wróciłem z wyjazdu do Włoch i włoska pizza a polska pizza mają wspólną tylko nazwę... ;)
konto usunięte
Michał
K.
Financial Accountant
w Motorola Solutions
Waldemar Kotula Starszy Programista
Tomasz L. informatyk
Krystian Miąsik UX, WWW & SM Auditor
Waldemar Kotula:
Polecam sprawdzić pizze w Keksie w Galerii Plaza. Ciężko znaleźć nieraz miejsce(w szczególności w weekend) bo restauracja jest bardzo oblegana ale naprawdę warto. Składniki sprowadzane z Włoch, zawsze wszystko świeże i najbardziej zbliżona do włoskiej. Ostrzegam wielbicieli "dużych zakalców" pizza jest średniej wielkości i jest na cienkim cieście. Polecam
Waldemar Kotula Starszy Programista
Krystian Miąsik:
Waldemar Kotula:
Polecam sprawdzić pizze w Keksie w Galerii Plaza. Ciężko znaleźć nieraz miejsce(w szczególności w weekend) bo restauracja jest bardzo oblegana ale naprawdę warto. Składniki sprowadzane z Włoch, zawsze wszystko świeże i najbardziej zbliżona do włoskiej. Ostrzegam wielbicieli "dużych zakalców" pizza jest średniej wielkości i jest na cienkim cieście. Polecam
Waldi pizza może rzeczywiście jest tam dobra ale sprowadzanie składników z Włoch trochę się kłóci ze świeżością :P
pozdro
Małgorzata Disa P.:
no to ja Ci powiem, że Ameryki to Ty nie odkryłeś ;]
Lech Kaniuk MD, PizzaPortal.pl
Marek
Moskwa
Kierownik Projektów
Informatycznych
Jan Madeja Pracownik IT
Kasia
Turzynska
młodszy geodeta,
Geokart
International Sp. z
o.o.
konto usunięte
dla mnie jest oki pizza obok zorzy, gdyby jeszcze nie te seriale w tv i skorpion
Karol Marol Analityk
konto usunięte
Kamila
Błaszczyk
Specjalista ds.
Zakupów / Importer
Paweł
Tatar
Programista PHP,
Freelancer
Kamila
Błaszczyk
Specjalista ds.
Zakupów / Importer
Kamil
Legenc
KAMLEGIT - Modern
Business Solutions
Następna dyskusja: