konto usunięte
Temat: Otwierasz restaurację/ hotel, a może już jesteś...
Rynek gastronomiczny w Polsce rozwija się niezwykle dynamicznie i stawia przed działającymi na nim przedsiębiorcami nowe wymagania. Aby odnieść sukces w tej konkurencyjnej branży niezbędna jest wiedza na temat skutecznego i profesjonalnego zarządzania placówką gastronomiczną.Ideą firmy jest wsparcie nowych jak i obecnych restauratorów w zarządzaniu przedsiębiorstwem gastronomicznym.
Oferujemy naszym Klientom wyjątkowe połączenie znajomości rynku i codziennych problemów gastronomii.
W każdym etapie tworzenia i rozbudowania firmy cechy te są niezastąpionym elementem.
Oferujemy praktyczne i sprawdzone metody wypracowywania wysokiej jakości usług gastronomicznych i efektywnego zarządzania lokalami.
Dopasowujemy ofertę do oczekiwań Klienta i dbamy o to, aby nasza pomoc przynosiła wymierne korzyści.
- Ocena i kreacja pomysłu(analiza rynku)
- Budżetowanie i tworzenie harmonogramu otwarcia
- Koordynacja inwestycji
- Doradztwo w zakresie doboru wyposażenia lokalu gastronomicznego
-Projekty technologiczne
- Rekrutacja personelu
-Tworzeniem procedur i standardów
- Dobór dostawców, negocjacje umów handlowych
-Projektowanie karty menu
-Analiza budżetu lokalu
-Podniesienie efektywności zarządzania przedsiębiorstwem gastronomicznym
Kontakt na priv