Hanna Półtorak

Hanna Półtorak właściciel, Hacpasz
firma
doradczo-szkoleniowa

Temat: Osoby zainteresowane otwarciem lokalu gastronomicznego...

Witam serdecznie na szkoleniu organizowanym dnia 20.11.2014 w Warszawie odpowiemy na pytania przyszłych posiadaczy lokali gastronomicznych:
- Jak wybrać odpowiedni lokal : ile pomieszczeń powinno mieć zaplecze kuchenne, czy musi być toaleta dla personelu, jaka powinna byc wysokość lokalu
- Jak urządzić kuchnie w lokalu gastronomicznym - jak ją wyposażyć
- surowiec czy półprodukt od czego to zależy
- lokal, kontener samochód gastronomiczny różnice i cechy wspólne w wymaganiach SANEPIDU dotyczących rozpoczęcia działalności związanej ze sprzedażą i produkcją żywności
Szkolenie ma charakter warsztatów spotykamy się w niewielkich grupach tak aby móc porozmawiać o nurtujących Państwa problemach
Szczegóły dotyczące szkolenia Moja Gastronomia od czego zacząć z udzielane są mailowo poltorak@haccp-gmp.home.pl lub pod numerem telefonu 503 95 82 93, 512 21 12 89