Temat: Mięso ekologiczne - gdzie w Łodzi?

Handlowałem dwa lata temu wędlinami, też markami premium to do tej pory korzystam z rozwiązań Pieczone&Wędzone, szczególnie z kiełbasy dojrzewającej z dzika. Re-we-la-cja. Standardowe mięsa to zupełnie inny smak. Jak porównasz prawdziwą jakość to uwierz, że nie wrócisz do zwykłego mięsa. Przeżyłem z żoną szok, jak pierwszy raz spróbowaliśmy. Ludzie to biorą w cenie 80-120 zł za kg i wszystko znika momentalnie, więc zauważ skalę. Ale prawda jest również taka, że za jakość się płaci. Moja żona alergie, a tutaj mięsa całkowicie wolne od alergenów, więc to też wypadałoby dodać, żeby oddać szczerze klasę współpracy.

Temat: Mięso ekologiczne - gdzie w Łodzi?

Ostatnio czytałem na dobrydrob.pl o zaletach mięsa paczkowanego. Czytanie etykiet to nasze bezpieczeństwo. Polecam zajrzeć. Można dowiedzieć się wielu nowych, bardzo ciekawych rzeczy na temat mięsa drobiowego. https://dobrydrob.pl/bezpieczny-drob/etykieta-twoje-bez...Ten post został edytowany przez Autora dnia 29.12.21 o godzinie 21:21

Temat: Mięso ekologiczne - gdzie w Łodzi?

Ja już od dawna kupuję mięso tylko z certyfikatem QAFP. Polecam poczytać o tym systemie jakości żywności https://qafp.pl/. Zawsze zdrowe, świeże i pyszne mięsko.

Temat: Mięso ekologiczne - gdzie w Łodzi?

Polecam poczytać o systemie jakości QAFP. Tu fajnie opisane https://dobrydrob.pl/bezpieczny-drob/system-jakosci-qaf....



Wyślij zaproszenie do