konto usunięte
Temat: z cyklu kuchnia polska
kawa po tureckupierogi ruskie
fasolka po bretońsku
chłodnik po litewsku
tatar
~~~~
konto usunięte
Aleksandra
P.
Wydawnictwo Znak -
specjalista ds.
promocji
konto usunięte
konto usunięte
Aleksandra Parzyszek:
karp po żydowsku
konto usunięte
Bartłomiej Franciszek Z.:
Sernik wiedeński
konto usunięte
Bernard A.:
Wiener snitschel
Bartłomiej Franciszek Z.:
Sernik wiedeński
Karol
Mucha
Informatyka, montaż
filmowy.
konto usunięte
konto usunięte
Bartłomiej Franciszek Z.:
Bernard A.:
Wiener snitschel
Bartłomiej Franciszek Z.:
Sernik wiedeński
A tak, dziękuję ;]
To jeszcze śledź po japońsku.
(...a donoś po polsku - jak mawiał jeden ze starych polskich kabaretów :D )
konto usunięte
Łukasz
S.
It's kind of fun to
do the impossible.
konto usunięte
Łukasz Sawicki:
barszcz ukraiński
konto usunięte
Bernard A.:
Kawior żydowski -posiekane jajka z wątróbką?
konto usunięte
konto usunięte
konto usunięte
Bernard A.:
herbata po angielsku znana też w tzw łódzkiem jako bawarka
konto usunięte
Jerzy K.:
Bernard A.:
herbata po angielsku znana też w tzw łódzkiem jako bawarka
na lepszą LAKTACJĘ :D :D :D :D :D
Anna Maria A. W procesie...
konto usunięte
Anna Maria A.:
Lubię bawarkę :) a na laktację również jest dobra :)
konto usunięte
Bernard A.:
niezależnie od płci?
Anna Maria A.:
Lubię bawarkę :) a na laktację również jest dobra :)
Następna dyskusja: