konto usunięte
Temat: Mole książkowe gotują :)
Arkadiusz Z.:Uhm, a dupsko rośnie ;PP
No to musisz upiec rogaliki żeby przegryzać przy czytaniu :D
Spoko, kiedyś pewnie upiekę :)
konto usunięte
Arkadiusz Z.:Uhm, a dupsko rośnie ;PP
No to musisz upiec rogaliki żeby przegryzać przy czytaniu :D
konto usunięte
konto usunięte
Monika P.:Przeniesione do offtopa :)
W wątku jedzeniowym o ćwiczeniach opowiadacie! A fe! ;P
konto usunięte
konto usunięte
konto usunięte
Monika P.:Ja też uwielbiam :)
Jest moja ukochana dyniowa :D
konto usunięte
Maciej B.:Heheheh
konto usunięte
Agata Chani S.:
Maciej B.:Heheheh
Jeszcze maszynka do goferów by się przydała, nie? :))
konto usunięte
Maciej B.:Rozumiem.
Powiedzmy, ze zona to synonim wszystkiego co potrzeba do przygotowania gofera :)
konto usunięte
Agata Chani S.:
Maciej B.:Rozumiem.
Powiedzmy, ze zona to synonim wszystkiego co potrzeba do przygotowania gofera :)
Kurde, nie mam żony :D
konto usunięte
Maciej B.:Dzisiaj na pewno nie :)
Nie będzie goferów :)
konto usunięte
konto usunięte
Karolina Ł.:
ja chcę mieć żonę i niech mi gotujeeeeeee
Mona
S.
plastyk,
arteterapeuta
konto usunięte
Małgorzata S. PR & marketing
Mona
S.
plastyk,
arteterapeuta
Małgorzata S.:Ryba z pieczarkami [2 porcje]: 2 filety np. z dorsz lub innej najlepiej morskiej ryby po 150g na porcję, posiekana natka pietruszki, 4-6 pieczarek, cebula, ¼ papryki np. czerwonej, 1/3 opakowania jogurtu naturalnego (ok. 50-60g), ulubione przyprawy, np. curry, zioła prowansalskie, papryka słodka. Rybę oprószyć przyprawami, ułożyć w naczyniu żaroodpornym, dodać pokrojone warzywa. Jogurt wymieszać z posiekaną natką pietruszki i polać rybę. Całość zapiekać w piekarniku w temperaturze 180°C przez 35 minut. Całość można też przygotować na parze.
A ten dorsz to w samych warzywach..? Wyglada pysznie..;) dzisiaj w domu chory synek ze mną wiec obowiązkowo nalesniki..;) mniami..:)
konto usunięte
Mona S.:Ja bym na tę rybę dała jeszcze pierzynkę z tartego sera z ziołami prowansalskimi :))
Mona
S.
plastyk,
arteterapeuta
Agata Chani S.:Sera nie mogę jeść, miałam dzis plasterek na 2 śniadanie na chrupkim chlebie a zioła to i owszem, ale nie lubię prowansalskich...Na fileta dałam suszone pomidory-w sensie suche, przyprawę- papryke słodką i curry:)
Mona S.:Ja bym na tę rybę dała jeszcze pierzynkę z tartego sera z ziołami prowansalskimi :))
Chyba CZasnę takie danie wkrótce. Dobry pomysł Mona!
Małgorzata S. PR & marketing
Następna dyskusja: