konto usunięte

Temat: FLAVON MAX PLUS+

Flavonoidy Plus dostarcza antyutleniaczy dla organizmu podobnie jak dostarczenie środków
odżywczych w odpowiedniej ilości i jakości. W przypadku zwiększonego poziomu stresu oksydacyjnego i
zbytnim przeciążeniu wodnymi rodnikami zaleca się bezwzględne stosowanie suplementów odżywczych
zawierających antyutleniacze.



1 słoiczek wystarcza na ok 5/6 tyg stosowania !!!
Jeden słoiczek koncentratu zawiera około 40 kilogramów wymienionych poniżej składników.


Komu go proponujemy


* Spożywanie bardzo wspomaga leczenie raka, białaczki ze względu na dużą ilość antyutleniaczy( udowodnione na wielu pacjentach)!!!

* Spożywanie polecamy sportowcom, którzy w trakcie intensywnych treningów są szczególnie podatni na stres oksydatywny

* Spożywanie polecamy również biznesmenom, którym nieobce jest nieregularne odżywianie, bo ich czas pracy wynosi 12-16 godzin dziennie i jest związany ze stałym stresem. Wszystko to przyczynia się bowiem do pomnażania w organizmie wolnych rodników.

* Suplement diety polecamy ponadto tym wszystkim, którzy zwracają szczególną uwagę na swoje zdrowie i samopoczucie.

Spożycie:


Powinno się spożywać 2 łyżeczki produktu dziennie(rano, wieczorem) możliwie 15-20 min przed posiłkiem.

Najlepiej wchłanialny jest przez ślinianki ( łyżeczkę dozującą dajemy pod język i czekamy aż sam sie wchłonie).

Do Flavonoidy Plus polecamy Flavonoidy z Warzyw, szczególnie dla ludzi przewlekle chorych uzupełnienie zapotrzebowania organizmu na warzywa.

Składniki:


Jeden słoiczek koncentratu zawiera około 40 kilogramów wymienionych poniżej składników.

W naszym ekskluzywnym produkcie znalazły się składniki charakteryzujące się wyjątkowo silnymi właściwościami przeciwutleniającymi, aby nadawał się dla osób nawet najbardziej narażonych na negatywne wpływy. Dlatego do składników wypróbowanego już Flavon max dobraliśmy dodatkowo dwa wyśmienite i zasłużenie popularne gatunki owoców: granat, który ze względu na swoje właściwości jest używany od wieków w celach leczniczych oraz acerola (wiśnia z Barbadosu), której wyjątkowa wartość polega na wysokiej zawartości witaminy C.
Koncentrat z soków:
GRANAT

Spośród wszystkich owoców granat wykazuje najsilniejsze właściwości antyoksydacyjne. Pozytywne właściwości potęguje fakt, że przeciwutleniacze granatu szybko się wchłaniają. Nauka współczesna odkrywa na nowo ten pierwszorzędny owoc i jego właściwości antyoksydacyjne dopiero teraz. Granat zawiera polifenole, witaminę C, flawonoidy i fruktozę. Od wielu tysiącleci granat otoczony jest w Azji i na Bliskim Wschodzie ogromną atencją, z przyczyn zarówno spirytualnych, jak i leczniczych. Występuje nawet w Biblii - ze względu na swoją urodę i wartość odżywczą.

CZARNY BEZ

Czarny bez jest bardzo bogaty w barwniki. Zawiera wiele witamin, najważniejsze z nich to B1, B2, B6 oraz C. Posiada zdumiewająco dużą ilość elementów mineralnych (potas, wapń, magnez) oraz mikroelementów. Można w nim znaleźć także prawie wszystkie niezbędne aminokwasy.

CIEMNE WINOGRONO

Im ciemniejsze, tym lepsze dla nas. Składniki czynne winogrona ciemnego są ważnymi przeciwutleniaczami, wzmacniają więc naszą odporność w walce przeciw wolnym rodnikom. Najważniejszym składnikiem czynnym winogrona jest resweratrol.

CZARNA PORZECZKA

Zawiera znacznie więcej witaminy C niż owoce cytrusowe lub papryka zielona. Jest bogata w witaminę B i żelazo. Jej lecznicze właściwości odkryła też współczesna nauka, dlatego chętnie polecana jest przez lekarzy medycyny naturalnej. Starożytni Rzymianie czarną porzeczkę nazywali jagodą przeciw podagrze.

CZARNA JAGODA

Wyjątkowo bogata w potas. Jest również cennym źródłem wapnia, żelaza, magnezu, manganu, cynku, siarki, fosforu i witaminy C. Obecne w niej barwniki to antocyjanidyny, które nadają owocom charakterystyczną, ciemną barwę.

BURAK ĆWIKŁOWY

Właściwości lecznicze buraka ćwikłowego są znane i wykorzystywane od dawien dawna. Zawiera wyjątkowo dużo betaniny, znaczne ilości witaminy B1, B3, C, P oraz potasu, wapnia, fosforu, krzemu, jodu i żelaza. Różnorodność pozytywnych właściwości zawdzięcza licznym witaminom oraz minerałom, które zawiera.

ACEROLA (WIŚNIA Z BARBADOSU)

Wartość aceroli polega na wysokiej zawartości witaminy C. Owoc ten zawiera wszystkie flawonoidy roślinne, które są potrzebne do całkowitego wykorzystania tej witaminy przez organizm. Poza tym, zawiera dużo potasu, magnezu i witaminy A. Właściwości lecznicze aceroli wykorzystywane były przez ludy Brazylii i Wysp Karaibskich.

ROKITNIK POSPOLITY

Zawiera składniki czynne o wyjątkowych właściwościach antyoksydacyjnych. Owoce rokitnika są bogate w węglowodany, białko, kwasy organiczne, aminokwasy i witaminy. Zawiera 10 razy więcej witaminy C niż pomarańcz oraz więcej witaminy E niż kukurydza czy soja. Znakomite źródło ß-karotyny, potasu, fosforu, magnezu, żelaza i przeciwutleniaczy.

ŻEŃ - SZEŃ

Nazywany 'korzeniem życia' wywiera wiele pozytywnych wpływów. Jest to występujący głównie w Azji korzeń rośliny Panax ginseng, która należy do rodziny araliowatych. Nazwa ginseng wywodzi się z chińskiego z chińskiego renshen, a Panax pochodzi z greckiego słowa panax, co oznacza leczący wszystko.

Pani ktora sie zajmuje konsultacjami i rozprowadzeniem tego cudownego suplementu
Pani Monika Doddamani tel : 507 198 031