Katarzyna Ćwintal

Katarzyna Ćwintal specjalista do sp.
zakupu

Temat: żywienie w czasie choroby nowotworowe cd.-Cieciorka

1. Polecam wspaniałą, trochę zapomnianą cieciorkę, która zawiera dużo, łatwo przyswajalnego żelaza.

2. Brzuszki z łososia zawierające kwasy OMEGA

3. Wszystkie nasiona np. dynia, słonecznik.. powinny być moczone przed jedzenie(powinny ożyć) aby były przyswajane w 100%

4.Dodatkowo lekarze onkolodzy polecają lek Ecomer do systematycznego stosowania

cytat:

CIECIORKA. Zawiera więcej żelaza niż inne warzywa strączkowe. Doskonałe źródło białka, nienasyconych kwasów tłuszczowych, potasu, wapnia i witamin z grupy B ...

Moczymy cieciorkę na noc jak fasolę, gotujemy w tej samej wodzie...
Można jeść samą, albo dodać do zupy.

Ecomer:

Zastosowanie/Wskazania : Wspomagająco w stanach obniżonej odporności na zakażenia bakteryjne i wirusowe, w ostrych i przewlekłych chorobach infekcyjnych jako lek zwiększający siły obronne organizmu; profilaktycznie w okresie epidemii grypy i innych chorób infekcyjnych oraz stanach obniżonej odporności. Może być stosowany wspomagająco w czasie radioterapii i chemioterapii choroby nowotworowej.

pozdrawiam serdecznie

Dużo zdrowia na Święta i w Nowym Roku

KatarzynaKatarzyna Ćwintal edytował(a) ten post dnia 19.12.08 o godzinie 11:17