Ewa
Juszczak
Marketing Manager
FMCG
konto usunięte
Temat: Mąka sojowa
Uzywam maki sojowej do zageszczania zup warzywnych. Podsypuje wszedzie tam, gdzie trza dodac troche 'ciala' jedzeniu: warzywne czy jajeczne kotlety, do zupy grochowej/fasolowej na bazie calych ziaren a nie maczki, puree warzywne.Soja nie ma wyraznego smaku, wiec nawet, jak sie przedobrzy, to najwyzej zbyt mocno zagesci.
Podobne tematy
-
b2b HURT Sprzedam » mąka pszenna i pszenno- żytnia -
-
b2b BUSINESS. Informacje,... » Śruta Sojowa - Czy są w PL odbiorcy na duże ilości ?? -
-
b2b HURT Kupię » Sruta Sojowa -
-
Urban Vinyl » Zabawka Tygodnia - Tofu Robot - SOJOWA MOC! -
-
PILNIE SPRZEDAM HURT » Mąka od producenta !! -
-
Giełda Zleceń » mąka ziemniaczana -
-
Tanie zakupy hurtowe » mąka pszenna i nie tylko... ilości hurtowe -
-
Giełda towarów » mąka pszenna i nie tylko -
-
b2b HURT Sprzedam » Mąka -
-
WSPÓŁPRACA BIZNESOWA » Mąka ziemniaczana -
Następna dyskusja: