Monika G.

Monika G. TŁUMACZ

Temat: Miażdżyca

Jak się okazuje, kluczowa przyczyna powstawania powszechnej miażdżycy często jest źle definiowana przez kardiologów - (są nią zaburzenia śródbłonka). Na szczęście naturalne antyoksydanty i czynniki przeciwzapalne jak SOD-dysmutaza ponadtlenkowa, owoc granatu czy kakao poprawiają funkcję śródbłonka i wspomagają zdrowie sercowo-naczyniowe.

Słyszeliście o właściwościach tych produktów?

Więcej na temat miażdżycy w artykule pod adresem:
Naturalne metody odwracania procesu miażdżycowegoMonika G. edytował(a) ten post dnia 07.08.12 o godzinie 13:13
Ireneusz Adamczyk

Ireneusz Adamczyk Pomagamy Firmom
budować przewagę
konkurencyjną

Temat: Miażdżyca

To jest absolutnie artykuł, który trzeba przeczytać!

Po jego lekturze będzie jasne, dlaczego powstaje zawał, czy inne choroby układu krwionośnego.

Będzie także jasne dlaczego ABSOLUTNIE nie powinniśmy dopuszczać do choćby niewielkiego podwyższenia ciśnienia, rozumianego jako przekroczenie poziomu optymalnego dla osoby dorosłej (115/75 mmHg). Niestety podwyższone ciśnienie jest traktowane lekceważąco nawet przez lekarzy kardiologów. Dlatego nabywajmy wiedzy, żeby samemu dbać o swoje zdrowie, bo po zawale lub wylewie może być już za późno...



Wyślij zaproszenie do