Agnieszka K. ekonomia
konto usunięte
Temat: Kto was bardziej wkurza na GL?
Agnieszka K.:inteligentny i kreatywny? - to chyba już nie troll, wytłumacz proszę
... czy trolle? Osobiście doszłam do wniosku, że wolę jednak inteligentnego i kreatywnego trolla
Agnieszka K. ekonomia
Janusz Andrzej K.:
Agnieszka K.:inteligentny i kreatywny? - to chyba już nie troll, wytłumacz proszę
... czy trolle? Osobiście doszłam do wniosku, że wolę jednak inteligentnego i kreatywnego trolla
Myślę, że ocena "trolowania" też ma wymiar subiektywny :-) Dla kogoś będzie dany osobnik trollem, dla innego wizjonerem i geniuszem :-) Chodziło mi o specyficzny gatunek trolla, który ma coś do powiedzenia tylko lubi być kontrowersyjnym skandalistą, co niektórym staje kością w gardle :-) Jeśli bywasz na różnych forach, to powinieneś wiedziec o czym mówię. Takie trolle to jednak gatunek prawie wymarły, a ochroną nikt go jeszcze nie objął :-)
Pozdrawiam,
konto usunięte
Agnieszka K.:Mają coś do powiedzenia? wnoszą świeże powiewy, hmm, trzeby by faktycznie może chronić
Myślę, że ocena "trolowania" też ma wymiar subiektywny :-) Dla
kogoś będzie dany osobnik trollem, dla innego wizjonerem i geniuszem :-) Chodziło mi o specyficzny gatunek trolla, który ma
coś do powiedzenia tylko lubi być kontrowersyjnym skandalistą,
co niektórym staje kością w gardle :-) Jeśli bywasz na różnych forach, to powinieneś wiedziec o czym mówię. Takie trolle to jednak gatunek prawie wymarły, a ochroną nikt go jeszcze nie objął :-)
Jesli tylko przypadkiem z chęci zaistnienia nie obrażaja innych.
Na temat różnych typów forumowiczów pisałem obok, zapraszam:
http://www.goldenline.pl/forum/forum/114707/s/1#1877835
Następna dyskusja: