Temat: Kto was bardziej wkurza na GL?

Spamerzy wciskający się wszędzie z reklamą swoich usług i produktów (poza miejscami do tego wyznaczonymi typu "wizytowniki") czy trolle? Osobiście doszłam do wniosku, że wolę jednak inteligentnego i kreatywnego trolla (bo chamy też się trafiają, a takich nie jestem w stanie zdzierżyć .... wrrrr...:-)

konto usunięte

Agnieszka K.:
... czy trolle? Osobiście doszłam do wniosku, że wolę jednak inteligentnego i kreatywnego trolla
inteligentny i kreatywny? - to chyba już nie troll, wytłumacz proszę

Janusz Andrzej K.:
Agnieszka K.:
... czy trolle? Osobiście doszłam do wniosku, że wolę jednak inteligentnego i kreatywnego trolla
inteligentny i kreatywny? - to chyba już nie troll, wytłumacz proszę

Myślę, że ocena "trolowania" też ma wymiar subiektywny :-) Dla kogoś będzie dany osobnik trollem, dla innego wizjonerem i geniuszem :-) Chodziło mi o specyficzny gatunek trolla, który ma coś do powiedzenia tylko lubi być kontrowersyjnym skandalistą, co niektórym staje kością w gardle :-) Jeśli bywasz na różnych forach, to powinieneś wiedziec o czym mówię. Takie trolle to jednak gatunek prawie wymarły, a ochroną nikt go jeszcze nie objął :-)

Pozdrawiam,

konto usunięte

Agnieszka K.:
Myślę, że ocena "trolowania" też ma wymiar subiektywny :-) Dla
kogoś będzie dany osobnik trollem, dla innego wizjonerem i geniuszem :-) Chodziło mi o specyficzny gatunek trolla, który ma
coś do powiedzenia tylko lubi być kontrowersyjnym skandalistą,
co niektórym staje kością w gardle :-) Jeśli bywasz na różnych forach, to powinieneś wiedziec o czym mówię. Takie trolle to jednak gatunek prawie wymarły, a ochroną nikt go jeszcze nie objął :-)
Mają coś do powiedzenia? wnoszą świeże powiewy, hmm, trzeby by faktycznie może chronić
Jesli tylko przypadkiem z chęci zaistnienia nie obrażaja innych.
Na temat różnych typów forumowiczów pisałem obok, zapraszam:

http://www.goldenline.pl/forum/forum/114707/s/1#1877835

Następna dyskusja:

Kto lubi pisac, niech pisze.

Wyślij zaproszenie do