Tomasz Skorupa brak, tubu
Temat: SUGAR
Który cukier masz na myśli? #11 czy #14?Tomasz Skorupa brak, tubu
Temat: SUGAR
#11 a ten #14 to jaki bo # to z trzciny?Temat: SUGAR
Ja zakladam wyjscie gora w kierunku 30$ za funt, ale czy akurat 24 grudnia to nie wiem :)Oba cukry sa z trzciny z tym, ze #11 to tzw. "cukier swiatowy", a #14 to "cukier lokalny"(rejon Atlantyku)
Tomasz Skorupa brak, tubu
Temat: SUGAR
Krzysztof Chodorowski:
Ja zakladam wyjscie gora w kierunku 30$ za funt, ale czy akurat 24 grudnia to nie wiem :)
Oba cukry sa z trzciny z tym, ze #11 to tzw. "cukier swiatowy", a #14 to "cukier lokalny"(rejon Atlantyku)
aha dzieki ja mam tylko 11# no na razie wszystko wskazuje ze te 30$ calkiiem realne:) no panie krzysztofie jest pan czarodziejem chyba wyczarowal to panTomasz Skorupa edytował(a) ten post dnia 11.12.09 o godzinie 19:36
Temat: SUGAR
Tomasz Skorupa:
no panie krzysztofie jest pan czarodziejem chyba wyczarowal to pan
Czarodziejem moze nie ;) Oto uzasadnienie mojej wczesniejszej wypowiedzi:
http://www.compentia.pl/index.php/RS/Bialy-proszek-idz...
Tomasz Skorupa brak, tubu
Temat: SUGAR
Krzysztof Chodorowski:dziekuje gdyby doszlo do 30 centow byloby ciekawie
Tomasz Skorupa:
no panie krzysztofie jest pan czarodziejem chyba wyczarowal to pan
Czarodziejem moze nie ;) Oto uzasadnienie mojej wczesniejszej wypowiedzi:
http://www.compentia.pl/index.php/RS/Bialy-proszek-idz...
Temat: SUGAR
I dzisiaj 30 pękło :)Piotr G. ---------------
Temat: SUGAR
CD. o Cukrze, który wygląda naprawde ciekawie (;Tak na marginesie to ładny rajd od początku roku z 30 na 14 ...
L 14,25 TP 15,40 SL 12,90
EDIT: SL BEP
Piotr G. edytował(a) ten post dnia 14.05.10 o godzinie 11:05
Następna dyskusja: