Wypowiedzi
-
Jeszcze chcialam podac moj mail grazyna-sg@wp.pl
-
Moj partner zyciowy jest wlochem pochodzi z Sycylji prov.Catania.Szuka pracy jako kucharz w Polsce.Prowadzil restauracje z brate w Niemczech.W Polsce w Kielcach i na Kaszubach w Sierakowicach.Nie bylo szalu miejsce na Kaszubach fajne,ale w sezonie turystycznym i jak jest cieple lato!Troche za daleko od Trojmiasta.Ze wzgledow rodzinnych wyjechalismy na Sycylije.Ja juz wrocilam,nie mam tam pracy.On tez chce wracac,chcemy byc razem.Nie stac nas na otwieranie wlasnego biznesu stad pomysl na prace jako kucharz.Ma doswiadczenie i pasje.Mowi po polsku,jest komunikatywny,otwarty i lubi Polakow,fajnie sie z nim pracuje.Jego kuchnia to klasyczna wloska i tradycjonalna sycylijska jest rowniez autorem wielu wlasnych dan wieczni wymysla jakies nowe potrawy.Ciasto na pizze to ponad 100letni tradycyjny przepis,ktory jest sekretem Jego rodziny.Gotuje potrawy miesne,ryby,frutti di mare,wduzo makaronu tzn pasty,pizze i przystawki.Czesto jak gotowal to goscie robili mu owacje na stojaco!Bardzo dobrze to robi.W Newsweeku ukazal sie krotki artykul o Jego kuchni w dziale podroze kulinarne Maklowicz i Bikont.Wlasnie bikont docenil Jego kunszt kulinarny,On na prawde kocha gotowac. Podaje moj tel 790377235 mam na imie Grazyna a moj(kucharz)to Franco