Gabriela Rut

Gabriela Rut

Technolog żywności, PIEKARNIA GALICYJSKA Sp. z o.o.
Łańcut, podkarpackie

Umiejętności

opracowywanie dokumentacji technologicznej opracowywanie nowych receptur przygotowywanie etykiet i opakowań

Języki

angielski
biegły
niemiecki
podstawowy

Doświadczenie zawodowe

PIEKARNIA GALICYJSKA Sp. z o.o.
Technolog żywności

Edukacja

Logo
Technologia żywności, magisterskie
Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie

Specjalizacje

Badania i rozwój
Inne
Produkcja
Technologia

Grupy

Uniwersytet Rolniczy w Krakowie
Uniwersytet Rolniczy w Krakowie
Uczelnia wywodzi się z Uniwersytetu Jagiellońskiego, gdzie od 1890 r. rozwijały się nauki rolnicze i leśne.
Technologia Żywnośći
Technologia Żywnośći
Grupa osób, które chcą rozwijać swoją wiedzę i dzielić się doświadczeniem.