Paweł
Sierakowski
Właściciel, Seventh
Sea
Temat: sklep_przeniesienie_sklepu_na_nowy_silnik
witam,kolejny rok męczę się z moim sklepem postawionym na oscommerce. Sklep ma już ładnych kilka lat i przez ten czas wprowadzono w nim sporo fajnych udogodnień i modyfikacji, stąd nieco odwlekam konieczność zmian. Jednak nadszedł czas na zmianę. Tym samym szukam profesjonalnej firmy, która:
1. przeniesie stary sklep na nowy (bardzo dobry, szybki, wydajny) silnik (konta klientów i hasła, zamówienia, punkty klientów związane z programem lojalnościowym, produkty zdjęcia, wszystkie atrybuty itd.)
2. dokona nowych wdrożeń wg przygotowanej przez mnie specyfikacji
3. zapewni stałą (wieloletnią opiekę i pomoc techniczną na ustalonych warunkach)
4. zapewni dobrą komunikację i dbałość o klienta (bez konieczności dopominania się o modyfikacje i czekania na nie tygodniami)
5. proszę o kontakt solidne firmy, które w swoim składzie mają zarówno świetnych programistów, jak i grafików (chodzi o kompleksową współpracę, wdrożenie sklepu i nowej grafiki),
firmy, które znają się na wielu aspektach związanych ze sklepem (seo, użyteczność itd.)
6. które nie znają słów "nie da się przenieść, wdrożyć itp." -)
7. nie jestem zainteresowany wspołpracą z "osobami prywatnymi"
preferuję doświadczone firmy pełniące kompleksowe usługi - stała współpraca, rozbudowa, nowe funkcjonalności itd.
8. wykluczam też firmy oferujące sklep na abonament
9. inwestycja jest dość poważna, w dużej mierze można mówić raczej o oprogramowaniu dedykowanym, choć nie mam jakichś specjalnie "nietypowych" pomysłów.
Mile widziany kontakt firm z Warszawy (wtedy istnieje możliwość spotkania i bezpośredniego omówienia zakresu prac).
Sklep to branża księgarska. Żeby sprecyzować o jaki efekt mi mniej wiecej chodzi (zarówno pod względem wyglądu, jak i funkcjonalności, układu itd.) przytoczę na wzór sklep: http://cyfrowe.pl
Ten sklep w 80% spełnia moje oczekiwania - zarówno funkcjonalnie, jak i wizualnie.
Proszę więc przed odpowiedzią i wyceną o zapoznanie się z funkcjami, wyglądem tego sklepu i określenie orientacyjnej kwoty podobnego wdrożenia (branża jest co prawda inna, ale w bardzo dużej mierze wspólne i tożsame funkcjonalności).
Ja ze swojej strony prześlę też swoją specyfikację pomocną przy wycenie.
Proszę o kontakt i propozycje zainteresowane firmy oraz podanie odnośników do swoich realizacji sklepów internetowych.
Po otrzymaniu propozycji i informacji - wyślę swoją specyfikację i wymagania.
Podam też adres obecnego sklepu, który "będziemy przenosić".
Mój e-mail: jessman@tlen.pl
tel. 600 944 982
pozdrawiam
Paweł SierakowskiPaweł Sierakowski edytował(a) ten post dnia 10.09.10 o godzinie 16:57