45 obserwujących

SPC , Spółdzielnia Piekarsko - Ciastkarska w Warszawie

3.6 (1 opinia pracownika)
Produkcja , Sprzedaż
Spółdzielnia Piekarsko – Ciastkarska w Warszawie to 70 lat tradycji wypieku wyrobów piekarskich o najwyższej jakości i doskonałym smaku. Produkty wypiekamy z pasją i dbałością o najwyższą jakość. Nowoczesne zarządzanie produkcją umiejętnie łączymy z tradycyjnymi metodami produkcji i unikalnymi recepturami, opracowanymi przez naszych specjalistów. Spółdzielnię tworzy zespół doświadczonych piekarzy, otwartych na zmiany i nieustannie opracowujących nowe wypieki. Obecnie nasza gama produktów to chleby pszenno-żytnie, jak np. uwielbiany przez konsumentów chleb baltonowski oraz chleby żytnie dodatkowo wzbogacane ziarnami np. słonecznika, siemienia lnianego czy sezamu. W ofercie mamy różnorodne bułki, począwszy od tradycyjnej pszennej kajzerki po wyborną grahamkę czy inne z ziarnami. Miłośnicy słodkości też znajdą coś dla siebie, bo pieczemy doskonałe drożdżówki oraz pyszne ciasta i torty. Wszystkie nasze produkty tworzymy według starannie opracowanych receptur a każdy użyty składnik i jego proporcje mają ogromny wpływ na smak naszych wypieków. Jako największy producent pieczywa dbamy o to, aby nasze wypieki były przygotowywane wyłącznie ze składników najwyższej jakości.

Więcej informacji

Dane firmy
Adres: Krakowiaków 103, Warszawa, Polska
Wielkość: 1001 - 5000 pracowników
Strona www: http://www.spc.pl
Rok założenia: 1948
Oceny
Wynagrodzenie:
Możliwości rozwoju:
Socjal / benefity:
Ludzie / zespół:
Atmosfera:

Opinie pracowników

Anonimowo
Dodano: 2019.03.11
kolesiostwo
Plusy
  • odpowiednie godziny pracy
Minusy
  • stojąca praca
3.6
  • Wynagrodzenie
    4.0
  • Możliwości rozwoju
    3.0
  • Socjal / benefity
    4.0
  • Ludzie / zespół
    3.0
  • Atmosfera
    4.0