26 obserwujących

P.P.H.U. Aneta Czaplicka - licencjobiorca McDonald`s Polska Sp. z o.o.

3.4 (2 opinie pracowników)
Hotelarstwo/Turystyka/Katering

Więcej informacji

Dane firmy
Adres: Beli Bartoka 55, Łódź, Polska
Wielkość: 2 - 10 pracowników
Oceny
Wynagrodzenie:
Możliwości rozwoju:
Socjal / benefity:
Ludzie / zespół:
Atmosfera:

Opinie pracowników

Agnieszka K.
Agnieszka K.
Pracownik Restauracji McDonald's Polska
Dodano: 2017.08.03
#SUPERTUBYC25LAT
Plusy
  • karta sportowa
  • zaskakująca różnoroność osób spędzających tu czas tylko po to, aby napić się herbaty i zjeść czeseburgera
Minusy
  • brak
Wskazówki dla pracodawcy
- przestrzeganie ustalonych proporcji, w odniesieniu do tego czego goście się spodziewają - wprowadzenie w bonifikartach dla gości zmian co do tego, co można w nich otrzymać w promocyjnej cenie - dodanie opcji porcelana na kiosku - dodanie do każdej umowy pracownika wyraźnie sprecyzowanych czynności, które będą należeć do jego obowiązków, z jasno określoną nazwą stanowiska - zmiana formy graficznej dokumentacji pracowniczej, tak aby dla każdego była czytelna - dbanie o czystość fotelika dla dzieci, który powinien być zarówno na parterze, jak i piętrze restauracji - pamiętanie o zasadzie, że zamówienie rodzinne jest dla osób starszych i rodziców z małymi dziećmi - wprowadzenie czegoś zaskakującego na taki dzień jak Dzień Dziecka np. dinozaur na twarzy kasjera - wprowadzenie opcji wyboru języka po zalogowaniu się do platformy szkoleniowej z podziałem na stanowiska wykonywane przez te osoby
4.2
  • Wynagrodzenie
    2.0
  • Możliwości rozwoju
    5.0
  • Socjal / benefity
    5.0
  • Ludzie / zespół
    5.0
  • Atmosfera
    4.0

Anonimowo
Dodano: 2016.08.24
Praca dla osób będących na studiach dziennych bądź zaocznych bądź chcących umowę o pracę
Plusy
  • możliwość wyboru godzin pracy
Minusy
  • stres
  • Obecna atmosfera
  • brak reakcji na problemy w restauracji
2.6
  • Wynagrodzenie
    3.0
  • Możliwości rozwoju
    3.0
  • Socjal / benefity
    3.0
  • Ludzie / zespół
    2.0
  • Atmosfera
    2.0