Umiejętności
Zarządzanie wydajnością
Analiza danych
Food Pairing
Rekrutacja
Zarządzanie zespołem
pakiet MS Office
Zarzadzanie Persolnelem,
miksologia
tworzenie menu na potrzeby cocktailbaru
Języki
angielski
biegły
Doświadczenie zawodowe
Szkolenia i kursy
Ukończone szkolenie barmańskie w Międzynarodowej Szkole Barmanów i
Sommelierów
Ukończone szkolenie Finlandia Vodka prowadzone przez Markku Raittinena
Udział w finałach i warsztatach Bacardi Legacy 2014
Udział w finałach i warsztatach Shake It Up 4
Sommelierów
Ukończone szkolenie Finlandia Vodka prowadzone przez Markku Raittinena
Udział w finałach i warsztatach Bacardi Legacy 2014
Udział w finałach i warsztatach Shake It Up 4
Edukacja
Historia, licencjackie
Uniwersytet Kardynała Stefana Wyszyńskiego w Warszawie
Specjalizacje
Hotelarstwo/Gastronomia/Turystyka
Katering/Restauracje/Gastronomia
Zainteresowania
Miksologia
Historia
Żeglarstwo
Historia
Żeglarstwo
Grupy
Uniwersytet Kardynała Stefana Wyszyńskiego w Warszawie
Uniwersytet Kardynała Stefana Wyszyńskiego w Warszawie