Filip Tomczak-Stopyra

Kelner, barman, Weles
Warszawa, mazowieckie

Umiejętności

Zarządzanie wydajnością Analiza danych Food Pairing Rekrutacja Zarządzanie zespołem pakiet MS Office Zarzadzanie Persolnelem, miksologia tworzenie menu na potrzeby cocktailbaru

Języki

angielski
biegły

Doświadczenie zawodowe

Logo
Kelner, barman
Weles
Dbanie o najwyższą jakość serwisu, dbanie czystość o stanowiska pracy, utrzymanie dobrych relacji z gośćmi, tworzenie własnych kompozycji cocktailowych dla gości
Grupa CEDC
Barman eventowy
Tworzenie kart menu opartych na produktach grupy CEDC, dbanie o jak najwyższą jakość obsługi gości, reprezentowanie marki na eventach firmowych,
Logo
Kelner
Pink Lobster by Jarek Walczyk
Dbanie o najwyższą jakość serwisu, utrzymywanie dobrych relacji z gośćmi, food& wine pairing
Logo
barman-kelner
Pianka
Przygotowanie kaw, napojów alkoholowych i bezalkoholowych , dbanie o dobry wizerunek lokalu, dbanie o czystość stanowiska pracy, współtworzenie menu cocktailowych
Logo
Barman/Supervisor baru
Dom Wódki
Dbanie o jak najwyższą jakość usług, kontrola BVG, sporządzanie miesiecznych remanentów, zamówień na szkło , alkohole, sprzęt barmański. Zarządzanie personelem, tworzenie menu cocktailowych oraz alkoholowych, współpraca z menagerami wyższego szczebla.
Logo
Barman
Level 27
Dbanie o najwyższą jakość serwisu, dbanie czystość o stanowiska pracy, utrzymanie dobrych relacji z gośćmi, tworzenie własnych kompozycji cocktailowych dla gości
Logo
Menager zmiany
PERŁOWA Bistro
Układanie grafików, kontrola BVG cost, dbanie o dobre funkcjonowanie lokalu oraz jego wizerunek, rozliczanie pracowników, otwieranie oraz zamykanie zmiany, organizowanie pracy personelu, zarządzanie personelem oraz zaopatrzeniem,
Logo
Szef baru
Sketch NITE
Zarządzanie personelem, sporządzanie remanentów sprzętu i alkoholi, dbanie o najwyższą jakość obsługi gości, tworzenie menu cocktailowych oraz alkoholowych, współpraca z menagerami wyższego szczebla.
Logo
Barman
Żurawina Rest & Wine
Przygotowanie kaw, napojów alkoholowych i bezalkoholowych , dbanie o dobry wizerunek lokalu, dbanie o czystość stanowiska pracy, współtworzenie menu cocktailowych
Logo
Barman
Jazzownia Liberalna
Sporządzanie napojów alkoholowych i bezalkoholowych , dbanie o dobry wizerunek lokalu, dbanie o przygotowanie i czystość stanowiska pracy, współtworzenie menu cocktailowych
Logo
Szef Baru - praca sezonowa
Costa Dorada
Sporządzanie grafików, zarządzanie personelem, tworzenie kart cocktailowych, aktywna współpraca ze sponsorami, czynny udział w kampaniach promocyjnych
Logo
Barman
Casa to tu! Cocktail Bar & Restaurant
Sporządzanie napojów alkoholowych i bezalkoholowych , dbanie o dobry wizerunek lokalu, dbanie o przygotowanie i czystość stanowiska pracy, nauka garnishu oraz miksologii klasycznej w stopniu zaawansowanym
Logo
Barman -praca sezonowa
Costa Dorada
Przygotowywanie kaw, napojów alkoholowych i bezalkoholowych, dbanie o przygotowanie miejsca pracy, udział w czynnej promocji lokalu, udział w szkoleniach

Szkolenia i kursy

Ukończone szkolenie barmańskie w Międzynarodowej Szkole Barmanów i
Sommelierów
Ukończone szkolenie Finlandia Vodka prowadzone przez Markku Raittinena
Udział w finałach i warsztatach Bacardi Legacy 2014
Udział w finałach i warsztatach Shake It Up 4

Edukacja

Logo
Historia, licencjackie
Uniwersytet Kardynała Stefana Wyszyńskiego w Warszawie

Specjalizacje

Hotelarstwo/Gastronomia/Turystyka
Katering/Restauracje/Gastronomia

Zainteresowania

Miksologia
Historia
Żeglarstwo

Grupy

Uniwersytet Kardynała Stefana Wyszyńskiego w Warszawie
Uniwersytet Kardynała Stefana Wyszyńskiego w Warszawie
Uniwersytet Kardynała Stefana Wyszyńskiego w Warszawie