Ewelina Skrzyńska

specjalista ds. jakości, FoodCare Sp. z o.o.
Kraków, małopolskie

Umiejętności

stały rozwój Food Processing Food Safety Management System HACCP Microsoft Office Zapewnienia Jakości ISO 9001 Prawo jazdy kat B

Języki

angielski
dobry

Doświadczenie zawodowe

FoodCare Sp. z o.o.
specjalista ds. jakości
Do moich obowiązków należy:
-kontrola przestrzegania zasad GHP, GMP, HCCP na obszarze Działów Kontroli Jakości i Produkcji,
-przeprowadzanie audytów wewnętrznych,
-kontrola jakości surowców, opakowań, wyrobu w trakcie produkcji, a także wyrobu gotowego oraz jego pakowania,
-kontrola sprawności maszyn,
-nadzór nad postępowaniem z wyrobem niezgodnym,
-udział w przeprowadzaniu identyfikowalności produktu, próbnym wycofaniu wyrobu gotowego z rynku
-udział w rozpatrywaniu reklamacji jakościowych od klientów.

Szkolenia i kursy

Analiza sensoryczna artykułów spożywczych -wymagania, metody badań, weryfikacja zespołu.
Audyt wewnętrzny bezpieczeństwa żywności w zakresie wymagań standardu IFS Food wersja 6.1.

Edukacja

Logo
Technologia Żywności, magisterskie
Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie

Specjalizacje

Zarządzanie jakością
Kontrola jakości
Zarządzanie jakością
Zapewnienie jakości

Zainteresowania

powieść wspólczesna

Organizacje

Wolontariat dla Fundacji DKMS
Wolontariat w akcji ,,Szlachetna Paczka"

Grupy

Uniwersytet Rolniczy w Krakowie
Uniwersytet Rolniczy w Krakowie
Uczelnia wywodzi się z Uniwersytetu Jagiellońskiego, gdzie od 1890 r. rozwijały się nauki rolnicze i leśne.
Zarządzanie Produkcją
Zarządzanie Produkcją
Grupa ma na celu integracje studentów WSE, oraz szeroko rozumianą ideę dzielenia się wiedzą na temat kompleksowego zarządzania produkcją.