Umiejętności
stały rozwój
Food Processing
Food Safety Management System
HACCP
Microsoft Office
Zapewnienia Jakości
ISO 9001
Prawo jazdy kat B
Języki
angielski
dobry
Doświadczenie zawodowe
specjalista ds. jakości
Do moich obowiązków należy:
-kontrola przestrzegania zasad GHP, GMP, HCCP na obszarze Działów Kontroli Jakości i Produkcji,
-przeprowadzanie audytów wewnętrznych,
-kontrola jakości surowców, opakowań, wyrobu w trakcie produkcji, a także wyrobu gotowego oraz jego pakowania,
-kontrola sprawności maszyn,
-nadzór nad postępowaniem z wyrobem niezgodnym,
-udział w przeprowadzaniu identyfikowalności produktu, próbnym wycofaniu wyrobu gotowego z rynku
-udział w rozpatrywaniu reklamacji jakościowych od klientów.
-kontrola przestrzegania zasad GHP, GMP, HCCP na obszarze Działów Kontroli Jakości i Produkcji,
-przeprowadzanie audytów wewnętrznych,
-kontrola jakości surowców, opakowań, wyrobu w trakcie produkcji, a także wyrobu gotowego oraz jego pakowania,
-kontrola sprawności maszyn,
-nadzór nad postępowaniem z wyrobem niezgodnym,
-udział w przeprowadzaniu identyfikowalności produktu, próbnym wycofaniu wyrobu gotowego z rynku
-udział w rozpatrywaniu reklamacji jakościowych od klientów.
Szkolenia i kursy
Analiza sensoryczna artykułów spożywczych -wymagania, metody badań, weryfikacja zespołu.
Audyt wewnętrzny bezpieczeństwa żywności w zakresie wymagań standardu IFS Food wersja 6.1.
Audyt wewnętrzny bezpieczeństwa żywności w zakresie wymagań standardu IFS Food wersja 6.1.
Specjalizacje
Zarządzanie jakością
Kontrola jakości
Zarządzanie jakością
Zapewnienie jakości
Zainteresowania
powieść wspólczesna
Organizacje
Wolontariat dla Fundacji DKMS
Wolontariat w akcji ,,Szlachetna Paczka"
Wolontariat w akcji ,,Szlachetna Paczka"
Grupy
Uniwersytet Rolniczy w Krakowie
Uczelnia wywodzi się z Uniwersytetu Jagiellońskiego, gdzie od 1890 r. rozwijały się nauki rolnicze i leśne.
Zarządzanie Produkcją
Grupa ma na celu integracje studentów WSE, oraz szeroko rozumianą ideę dzielenia się wiedzą na temat kompleksowego zarządzania produkcją.