Języki
angielski
dobry
rosyjski
podstawowy
Doświadczenie zawodowe
Target Group Manager HoReCa
- analiza potencjału rynku HoReCa (wielkości, wartości, dostępności) z naciskiem na Grupę Klientów branży hotelarskiej
- współtworzenie strategii rozwoju firmy w kanale HoReCa
- analiza rynku pod kątem działań sprzedażowych i marketingowych - badanie konkurencji
- zdefiniowanie asortymentu najistotniejszego dla klientów HoReCa
- rozwój marek własnych MAKRO kluczowych dla Klientów HoReCa
- współtworzenie strategii cenowej
- tworzenie narzędzi marketingowych i promocyjnych oraz wybór kanałów komunikacji
- tworzenie planów działań podnoszących sprzedaż
- tworzenie wsparcia marketingowego i narzędzi sprzedażowych dla Działu Kontaktów z Klientami (Przedstawiciele Handlowi)
- aktywne uczestnictwo w targach branżowych i spotkaniach promocyjnych
- prowadzenie międzynarodowej komunikacji i korespondencji wewnątrz organizacji
- współtworzenie strategii rozwoju firmy w kanale HoReCa
- analiza rynku pod kątem działań sprzedażowych i marketingowych - badanie konkurencji
- zdefiniowanie asortymentu najistotniejszego dla klientów HoReCa
- rozwój marek własnych MAKRO kluczowych dla Klientów HoReCa
- współtworzenie strategii cenowej
- tworzenie narzędzi marketingowych i promocyjnych oraz wybór kanałów komunikacji
- tworzenie planów działań podnoszących sprzedaż
- tworzenie wsparcia marketingowego i narzędzi sprzedażowych dla Działu Kontaktów z Klientami (Przedstawiciele Handlowi)
- aktywne uczestnictwo w targach branżowych i spotkaniach promocyjnych
- prowadzenie międzynarodowej komunikacji i korespondencji wewnątrz organizacji
Starszy Kierownik/Administrator w Departamencie Gastronomii (awans ze stanow.: Kierownik Restauracji
- koordynacja pracy zespołu
- szkolenie pracowników
- kierowanie działalnością marketingową restauracji
- sporządzanie ofert specjalnych
- poszerzanie bazy klientów
- organizacja imprez oraz eventów dla klientów
- kontrola standardów i jakości świadczonych usług
- przygotowywanie raportów korporacyjnych
- optymalizacja kosztów i zarządzanie budżetem, etc.
- stworzenie i zarządzanie nową marką – punktem gastronomicznym w hotelu
- prowadzenie wewnętrznych spraw PR [m.in. wysyłka newsletterów, aktualizacja strony www]
- szkolenie pracowników
- kierowanie działalnością marketingową restauracji
- sporządzanie ofert specjalnych
- poszerzanie bazy klientów
- organizacja imprez oraz eventów dla klientów
- kontrola standardów i jakości świadczonych usług
- przygotowywanie raportów korporacyjnych
- optymalizacja kosztów i zarządzanie budżetem, etc.
- stworzenie i zarządzanie nową marką – punktem gastronomicznym w hotelu
- prowadzenie wewnętrznych spraw PR [m.in. wysyłka newsletterów, aktualizacja strony www]
Account Manager
- koordynacja kampanii e-mailowych grupy klientów
- współpraca z domami mediowymi oraz agencjami interaktywnymi [m.in. Starcom, MediaCom, Effective Media, MediaGroup, Hypermedia]
- aktywne pozyskiwanie nowych klientów
- przygotowywanie ofert handlowych i prezentacji multimedialnych
- prowadzenie spotkań negocjacyjnych z potencjalnymi i obecnymi klientami
- współpraca z domami mediowymi oraz agencjami interaktywnymi [m.in. Starcom, MediaCom, Effective Media, MediaGroup, Hypermedia]
- aktywne pozyskiwanie nowych klientów
- przygotowywanie ofert handlowych i prezentacji multimedialnych
- prowadzenie spotkań negocjacyjnych z potencjalnymi i obecnymi klientami
Szkolenia i kursy
04.2011 Restaurant Managers Workshop (Berlin, Niemcy)
03.2009 Zdany egzamin Test of English as a Foreign Language (TOEFL)
09-12.2007 Introduction to business (Lake Tahoe Community College, Ca, USA)
03-06.2007 Język angielski, English as a Second
Language (Lake Tahoe Community College, Ca, USA)
03.2009 Zdany egzamin Test of English as a Foreign Language (TOEFL)
09-12.2007 Introduction to business (Lake Tahoe Community College, Ca, USA)
03-06.2007 Język angielski, English as a Second
Language (Lake Tahoe Community College, Ca, USA)
Zainteresowania
taniec to moja pasja życiowa,
kuchnia japońska,
muzyka,
książka,
film,
turystyka
moda
kuchnia japońska,
muzyka,
książka,
film,
turystyka
moda
Inne
Prawo jazdy: kategoria B
Grupy
sggw
SGGW to jedna z najstarszych polskich uczelni. Zawsze wysoko w rankingach. Otrzymała tytuł „Najbardziej innowacyjnej i kreatywnej uczelni w Polsce”.
HERBATY smak
Kofeina w herbacie nazywana jest teiną. Jej ilość zawarta w filiżance herbaty dobrze wpływa na nasz organizm, nie obciąża serca ani układu krążenia. Wspomaga koncentrację.
Garbniki przechod
Tylko dla Hotelarzy
Grupa Tylko dla Hotelarzy to nowa zamknięta dla zewnętrznych użytkowników platforma wymiany myśli, poglądów i doświadczeń z zakresu Hotelarstwa. To miejsce wirtualnego świętowania czyjegoś sukcesu, z