Ewelina Rzedkowska

Target Group Manager HoReCa, Makro Cash&Carry Polska
Warszawa, mazowieckie

Języki

angielski
dobry
rosyjski
podstawowy

Doświadczenie zawodowe

Makro Cash and Carry Polska S.A.
Target Group Manager HoReCa
- analiza potencjału rynku HoReCa (wielkości, wartości, dostępności) z naciskiem na Grupę Klientów branży hotelarskiej
- współtworzenie strategii rozwoju firmy w kanale HoReCa
- analiza rynku pod kątem działań sprzedażowych i marketingowych - badanie konkurencji
- zdefiniowanie asortymentu najistotniejszego dla klientów HoReCa
- rozwój marek własnych MAKRO kluczowych dla Klientów HoReCa
- współtworzenie strategii cenowej
- tworzenie narzędzi marketingowych i promocyjnych oraz wybór kanałów komunikacji
- tworzenie planów działań podnoszących sprzedaż
- tworzenie wsparcia marketingowego i narzędzi sprzedażowych dla Działu Kontaktów z Klientami (Przedstawiciele Handlowi)
- aktywne uczestnictwo w targach branżowych i spotkaniach promocyjnych
- prowadzenie międzynarodowej komunikacji i korespondencji wewnątrz organizacji
Warsaw Marriott Hotel
Starszy Kierownik/Administrator w Departamencie Gastronomii (awans ze stanow.: Kierownik Restauracji
- koordynacja pracy zespołu
- szkolenie pracowników
- kierowanie działalnością marketingową restauracji
- sporządzanie ofert specjalnych
- poszerzanie bazy klientów
- organizacja imprez oraz eventów dla klientów
- kontrola standardów i jakości świadczonych usług
- przygotowywanie raportów korporacyjnych
- optymalizacja kosztów i zarządzanie budżetem, etc.
- stworzenie i zarządzanie nową marką – punktem gastronomicznym w hotelu
- prowadzenie wewnętrznych spraw PR [m.in. wysyłka newsletterów, aktualizacja strony www]
Dialogix
Account Manager
- koordynacja kampanii e-mailowych grupy klientów
- współpraca z domami mediowymi oraz agencjami interaktywnymi [m.in. Starcom, MediaCom, Effective Media, MediaGroup, Hypermedia]
- aktywne pozyskiwanie nowych klientów
- przygotowywanie ofert handlowych i prezentacji multimedialnych
- prowadzenie spotkań negocjacyjnych z potencjalnymi i obecnymi klientami
ARBOmedia Polska
Stażysta w dziale Ambient
- realizacja bieżących zadań w dziale Obsługi Klienta lub Działu Zakupów
- afiliacja obiektów
- sprawdzanie możliwości umieszczenia reklam
- rozwój katalogu produktów, tworzenie ofert
- zdobywanie wiedzy branżowej
Logo
Stażysta / Supervisor
Career Training Program (Hotel and Hospitality Management), Embassy Suits Hotel, Ca, USA
- obsługa klientów hotelowych
- koordynacja pracy zespołu
Logo
Keno Writer
Harrah’s Harveys Casino, South Lake Tahoe, USA
Work&Travel - Program dla Studentów
Logo
Food Server
Embassy Suits Hotel, South Lake Tahoe, USA
Work&Travel - Program dla Studentów
Logo
Asystent Doradcy Podatkowego
Roedl,Korpalski Kancelaria Prawna sp.k.,Warszawa
Logo
Food Server
Lakeside Inn & Casino, South Lake Tahoe, USA
Logo
Barrista
Starbucks Coffee Company, South Lake Tahoe, USA
Logo
Pracownik Biurowy
Columbus Club STE, Warszawa

Szkolenia i kursy

04.2011 Restaurant Managers Workshop (Berlin, Niemcy)

03.2009 Zdany egzamin Test of English as a Foreign Language (TOEFL)

09-12.2007 Introduction to business (Lake Tahoe Community College, Ca, USA)

03-06.2007 Język angielski, English as a Second
Language (Lake Tahoe Community College, Ca, USA)

Edukacja

Logo
Ekonomia, magisterskie
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie

Zainteresowania

taniec to moja pasja życiowa,
kuchnia japońska,
muzyka,
książka,
film,
turystyka
moda

Inne

Prawo jazdy: kategoria B

Grupy

sggw
sggw
SGGW to jedna z najstarszych polskich uczelni. Zawsze wysoko w rankingach. Otrzymała tytuł „Najbardziej innowacyjnej i kreatywnej uczelni w Polsce”.
HERBATY smak
HERBATY smak
Kofeina w herbacie nazywana jest teiną. Jej ilość zawarta w filiżance herbaty dobrze wpływa na nasz organizm, nie obciąża serca ani układu krążenia. Wspomaga koncentrację. Garbniki przechod
sushi
sushi
Forum ludzi kochających SUSHI. Nie jest nam obce wasabi, nori i futo maki!
Tylko dla Hotelarzy
Tylko dla Hotelarzy
Grupa Tylko dla Hotelarzy to nowa zamknięta dla zewnętrznych użytkowników platforma wymiany myśli, poglądów i doświadczeń z zakresu Hotelarstwa. To miejsce wirtualnego świętowania czyjegoś sukcesu, z