Języki
angielski
podstawowy
Doświadczenie zawodowe
Szkolenia i kursy
Organizacja czasu pracy
Umiejętności menadżerskie: Feedback
Zarządzanie jakością
Seminarium nt. dodatków do żywności
Organizator: KERRY / DERRA (BELGIA)
Umiejętności menadżerskie: Feedback
Zarządzanie jakością
Seminarium nt. dodatków do żywności
Organizator: KERRY / DERRA (BELGIA)
Edukacja
Specjalizacje
Badania i rozwój
Chemia przemysłowa
Badania i rozwój
Farmaceutyka/Biotechnologia
Zarządzanie jakością
Kontrola jakości
Zainteresowania
książka (kryminały)
film (psychologiczne)
sport (fitness)
film (psychologiczne)
sport (fitness)
Organizacje
Uczelniana Rada Samorządu Studentów Uniwersytetu Łódzkiego - przedstawiciel wydziału,
Wydziałowa Komisja Stypendialna Wydziału Chemii - Przewodnicząca
Wydziałowa Rada Samorządu Studentów Wydziału Chemii UŁ- członek
Wydziałowa Komisja Stypendialna Wydziału Chemii - Przewodnicząca
Wydziałowa Rada Samorządu Studentów Wydziału Chemii UŁ- członek
Inne
Bardzo dobra obsługa komputera.
Bardzo dobra znajomość pakietu Microsoft Office,
Prawo jazdy kat. B.
Aktualna książeczka zdrowia sanitarno-epidemiologiczna.
Znajomość pracy laboratoryjnej w zakresie analizy jakościowej i ilościowej.
Znajomość pracy laboratoryjnej w zakresie syntezy organicznej.
Obsługa licznego sprzętu laboratoryjnego.
Bardzo dobra znajomość pakietu Microsoft Office,
Prawo jazdy kat. B.
Aktualna książeczka zdrowia sanitarno-epidemiologiczna.
Znajomość pracy laboratoryjnej w zakresie analizy jakościowej i ilościowej.
Znajomość pracy laboratoryjnej w zakresie syntezy organicznej.
Obsługa licznego sprzętu laboratoryjnego.
Grupy
Uniwersytet Łódzki
Uniwersytet Łódzki powstał 24 maja 1945 roku jako kontynuator dorobku wcześniejszych instytucji działających w okresie międzywojennym w Łodzi. Obecnie jest jedną z największych polskich uczelni.
Technolodzy Żywności
Grupa dla technologów i inżynierów pracujących w przemyśle spożywczym oraz dla osób zainteresowanych produkcją i jakością żywności.