Ewelina Małkowska

laborantka, Sempertrans Bełchatów
Zawiercie, śląskie

Języki

angielski
podstawowy

Doświadczenie zawodowe

Logo
Koordynator ds projektów technologicznych
Virtu Badania i Rozwój
Pamapol S.A.
Technolog
- projektowanie i udoskonalanie produktów,
- opracowywanie technologii produkcji,
- przeprowadzanie prób technologicznych,
- nadzór technologiczny nad produkcją
CBB Call Center
konsultant do spraw telefonicznej obsługi klienta w Dziale Sprzedaży
- obsługa kampanii outbond-owych
- telefoniczna sprzedaż produktów bankowych

Szkolenia i kursy

Organizacja czasu pracy
Umiejętności menadżerskie: Feedback
Zarządzanie jakością
Seminarium nt. dodatków do żywności
Organizator: KERRY / DERRA (BELGIA)

Edukacja

Logo
Biotechnologia, specjalizacja Technologia witamin i koncentratów spożywczych, inżynierskie
Politechnika Łódzka
Logo
Chemia, specjalizacja Chemia organiczna, magisterskie
Uniwersytet Łódzki

Specjalizacje

Badania i rozwój
Chemia przemysłowa
Badania i rozwój
Farmaceutyka/Biotechnologia
Zarządzanie jakością
Kontrola jakości

Zainteresowania

książka (kryminały)
film (psychologiczne)
sport (fitness)

Organizacje

Uczelniana Rada Samorządu Studentów Uniwersytetu Łódzkiego - przedstawiciel wydziału,
Wydziałowa Komisja Stypendialna Wydziału Chemii - Przewodnicząca
Wydziałowa Rada Samorządu Studentów Wydziału Chemii UŁ- członek

Inne

Bardzo dobra obsługa komputera.
Bardzo dobra znajomość pakietu Microsoft Office,
Prawo jazdy kat. B.
Aktualna książeczka zdrowia sanitarno-epidemiologiczna.
Znajomość pracy laboratoryjnej w zakresie analizy jakościowej i ilościowej.
Znajomość pracy laboratoryjnej w zakresie syntezy organicznej.
Obsługa licznego sprzętu laboratoryjnego.

Grupy

Uniwersytet Łódzki
Uniwersytet Łódzki
Uniwersytet Łódzki powstał 24 maja 1945 roku jako kontynuator dorobku wcześniejszych instytucji działających w okresie międzywojennym w Łodzi. Obecnie jest jedną z największych polskich uczelni.
Technolodzy Żywności
Technolodzy Żywności
Grupa dla technologów i inżynierów pracujących w przemyśle spożywczym oraz dla osób zainteresowanych produkcją i jakością żywności.