Ewelina Krzemińska

Ewelina Krzemińska

technolog żywności
Kraków, małopolskie

Języki

angielski
dobry

Doświadczenie zawodowe

Logo
technolog żywności
P.G.P.H. "U Jędrusia" Andrzej Krupiński
- opracowywanie receptur,
- tworzenie nowych produktów,
- tworzenie i nadzór nad dokumentacją technologiczną,
- nadzorowanie i monitorowanie pracy w podległych odcinkach produkcyjnych
- bieżąca kontrola parametrów procesu produkcyjnego, jakości surowców i opakowań oraz stanu technicznego i higienicznego zakładu
- wydawanie opinii w zakresie reklamacji jakościowych
Logo
pracownik działu produkcji oraz działu pakowania towarów
SPIS Morekjott A.S w Norwegi,Zaklady Przetworstwa miesnego
Produkcja wędlin, pakowanie towarów, prowadzenie szkoleń z zakresu wprowadzania i utrzymania systemu HACCP w zakładzie,skuteczność zabiegów mycia i dezynfekcji, higiena produkcji oraz higiena osobista.

Szkolenia i kursy

- "Standardy Jakościowe dla sieci handlowych", Kraków 11.12.2010, TUV Akademia Polska Sp. z o.o.
Kurs Higieny w zakładzie pracy,obejmujący zagadnienia:
higiena produkcji, higiena osobista, mikrobiologia, zasady dotyczące systemu kontroli jakości HACCP
Kurs dotyczący czystości produktów żywnościowych, obejmujący zagadnienia:
teoria czystości i środki czystości,procedury zachowywania czystości.
Kurs języka norweskiego

Edukacja

Logo
Jakość żywności i systemy jej gwarantowania, studia podyplomowe
Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
Logo
Technologia Żywności i Żywienie Człowieka, magisterskie
Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu

Specjalizacje

Hotelarstwo/Gastronomia/Turystyka
Inne

Zainteresowania

język norweski

Grupy

Uniwersytet Rolniczy w Krakowie
Uniwersytet Rolniczy w Krakowie
Uczelnia wywodzi się z Uniwersytetu Jagiellońskiego, gdzie od 1890 r. rozwijały się nauki rolnicze i leśne.