Ewa Wrzos

technolog, Food & Gastro Development
Kraków, małopolskie

Umiejętności

Technologia Żywności NPD HAACP

Języki

francuski
podstawowy

Doświadczenie zawodowe

Logo
technolog
Food & Gastro Development

Edukacja

Logo
technologia żywnosci, inżynierskie
Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie

Specjalizacje

Badania i rozwój
FMCG

Grupy

Uniwersytet Rolniczy w Krakowie
Uniwersytet Rolniczy w Krakowie
Uczelnia wywodzi się z Uniwersytetu Jagiellońskiego, gdzie od 1890 r. rozwijały się nauki rolnicze i leśne.
ABY POMÓC W 48 GODZIN
ABY POMÓC W 48 GODZIN
Grupa ta ma na celu umożliwienie jej uczestnikom szybkie reagowanie na wzajemne potrzeby, nie tylko w wydaniu biznesowym. W założeniu skierowana do jak najszerszego ogrona osób, gdyż nigdy nie
BioKariera
BioKariera
O studiach, pracy i karierze w naukach przyrodniczych i biomedycznych (biotech, biopharma, biomedicine & life sciences)
ISO 22000
ISO 22000
Bezpieczeństwo żywności i systemy zarządzania to moje zainteresowania. Założenie grupy ma celu wymianę informacji i doświadczeń w zakresie tego standardu.
Praca w przemyśle spożywczym
Praca w przemyśle spożywczym
Grupa zrzeszająca pracowników przemysłu spożywczego
Technolodzy Żywności
Technolodzy Żywności
Grupa dla technologów i inżynierów pracujących w przemyśle spożywczym oraz dla osób zainteresowanych produkcją i jakością żywności.
Technologia Żywnośći
Technologia Żywnośći
Grupa osób, które chcą rozwijać swoją wiedzę i dzielić się doświadczeniem.