Umiejętności
Budżety
Prognozowanie
zarządzanie operacyjne
Planowanie strategiczne
Budowanie zepołu
Języki
angielski
biegły
rosyjski
dobry
francuski
podstawowy
Doświadczenie zawodowe
kierownik operacyjny / kierownik produktu
FRIENDS TYT Sp. z o.o.
- współudział w stworzeniu kuchni i piekarni centralnej dla całej sieci
- współudział w rozwoju sieci – rekrutacje i szkolenia pracowników, ustalanie layoutó-w, asortymentu, procedur bezpieczeństwa żywności, pomoc w otwarciach nowych sklepów,
7 otwarć w ciągu 18 miesięcy
- bieżący nadzór operacyjno – produktowy nad sklepami, kontrole
- wdrożenie i realizacja założonej koncepcji sieci sklepów i strategii produktowej
- zarządzanie asortymentem, wprowadzanie nowych produktów, rotacja oferty uwzględniająca sezonowość i optymalizację menu
- realizacja założeń polityki cenowo – marżowej, oraz zakupowej
- analiza kosztów i osiąganych KPI, propozycje optymalizacji
- bieżąca wspólpraca z dostawcami, negocjacje umów handlowych
- współpraca z działem marketingu przy tworzeniu ofert i akcji promocyjnych
- stały monitoring rynku HoReCa, w poszukiwaniu nowych trendów, opakowań, smaków
- pomoc w organizacji eventów i cateringów na imprezy masowe
- sporządzanie analiz i raportów handlowych dla Zarządu, raporty rynkowe
- bieżący nadzór nad funkcjonowaniem sklepów, wizyty i kontrole w sklepach
- współudział w rozwoju sieci – rekrutacje i szkolenia pracowników, ustalanie layoutó-w, asortymentu, procedur bezpieczeństwa żywności, pomoc w otwarciach nowych sklepów,
7 otwarć w ciągu 18 miesięcy
- bieżący nadzór operacyjno – produktowy nad sklepami, kontrole
- wdrożenie i realizacja założonej koncepcji sieci sklepów i strategii produktowej
- zarządzanie asortymentem, wprowadzanie nowych produktów, rotacja oferty uwzględniająca sezonowość i optymalizację menu
- realizacja założeń polityki cenowo – marżowej, oraz zakupowej
- analiza kosztów i osiąganych KPI, propozycje optymalizacji
- bieżąca wspólpraca z dostawcami, negocjacje umów handlowych
- współpraca z działem marketingu przy tworzeniu ofert i akcji promocyjnych
- stały monitoring rynku HoReCa, w poszukiwaniu nowych trendów, opakowań, smaków
- pomoc w organizacji eventów i cateringów na imprezy masowe
- sporządzanie analiz i raportów handlowych dla Zarządu, raporty rynkowe
- bieżący nadzór nad funkcjonowaniem sklepów, wizyty i kontrole w sklepach
Kierownik operacyjny sieci restauracji
Charley`s Philly Steaks
Wprowadzenie na polski rynek amerykańskiej sieci fastfood – Charley`s Philly Steaks
- stworzenie standardów sprzedaży i podręcznika operacyjnego
- poszukiwania dostawców i lokalizacji, negocjacje handlowe
- koordynacja prac architektów, projektantów i wykonawców przy uruchamianiu sklepów
-- opracowanie menu, receptur, polityki cenowej
- tworzenie budżetu, wyznaczanie i realizacja celów sprzedażowych, osiąganie zamierzonych wskaźników
- stworzenie standardów sprzedaży i podręcznika operacyjnego
- poszukiwania dostawców i lokalizacji, negocjacje handlowe
- koordynacja prac architektów, projektantów i wykonawców przy uruchamianiu sklepów
-- opracowanie menu, receptur, polityki cenowej
- tworzenie budżetu, wyznaczanie i realizacja celów sprzedażowych, osiąganie zamierzonych wskaźników
kierownik produktu - kawiarnie, bistra
- stworzenie nowej koncepcji i oferty w sieci kawiarni empik cafe - kanapki, wrapy, owoce, sałatki
- wprowadzenie nowej oferty lunchowej i obiadowej w konceptach: Business Shark, Voyage Cafe, Flying Bistro. Kawiarnie te zlokalizowane są na lotniskach i dworcach kolejowych
- działania bieżące: weryfikacja menu, kontrola jakości, aktualizacja polityki cenowej, współpraca z producentami i dystrybutorami, kontrola standardów i receptur, bieżąca współpraca z działem operacyjnym
- analiza sprzedaży, zwiększanie rentowności
- opracowanie strategii dalszego rozwoju,
- udział w tworzeniu procedur i standardów operacyjnych,
- realizacja założonych wskaźników budżetowych w danej kategorii
- wdrażanie systemu bezpieczeństwa żywności HACCP
- śledzenie trendów na rynku, monitoring konkurencji
- prowadzenie szkoleń asortymentowych i z obszaru HACCP
- wprowadzenie nowej oferty lunchowej i obiadowej w konceptach: Business Shark, Voyage Cafe, Flying Bistro. Kawiarnie te zlokalizowane są na lotniskach i dworcach kolejowych
- działania bieżące: weryfikacja menu, kontrola jakości, aktualizacja polityki cenowej, współpraca z producentami i dystrybutorami, kontrola standardów i receptur, bieżąca współpraca z działem operacyjnym
- analiza sprzedaży, zwiększanie rentowności
- opracowanie strategii dalszego rozwoju,
- udział w tworzeniu procedur i standardów operacyjnych,
- realizacja założonych wskaźników budżetowych w danej kategorii
- wdrażanie systemu bezpieczeństwa żywności HACCP
- śledzenie trendów na rynku, monitoring konkurencji
- prowadzenie szkoleń asortymentowych i z obszaru HACCP
IKEA Food Manager - restauracja, kantyna, bistro
Nadzór nad bieżącym funkcjonowaniem restauracji, kantyny pracowniczej oraz bistro i sklepiku szwedzkiego zgodnie z konceptem IKEA.
- codzienny nadzór nad utrzymywaniem wysokich standardów obsługi klienta
- wyznaczanie celów, motywowanie i rozliczanie z osiągniętych wyników
- współtworzenie budżetu i odpowiedzialność za jego realizację
- opracowywanie akcji marketingowych
- opracowanie krótko – i długofalowej strategii IFS, odpowiedzialność za jej wdrożenie
- odpowiedzialność za wyznaczone KPI`s
- udział w projektach rozwojowych IKEA w Polsce
- codzienny nadzór nad utrzymywaniem wysokich standardów obsługi klienta
- wyznaczanie celów, motywowanie i rozliczanie z osiągniętych wyników
- współtworzenie budżetu i odpowiedzialność za jego realizację
- opracowywanie akcji marketingowych
- opracowanie krótko – i długofalowej strategii IFS, odpowiedzialność za jej wdrożenie
- odpowiedzialność za wyznaczone KPI`s
- udział w projektach rozwojowych IKEA w Polsce
Specjalizacje
Hotelarstwo/Gastronomia/Turystyka
Katering/Restauracje/Gastronomia
Sprzedaż
Zarządzanie sprzedażą
Sprzedaż - FMCG
Zarządzanie sprzedażą - FMCG
Zainteresowania
joga
narty
turystyka piesza i górska
kino europejskie, zwłaszcza skandynawskie
narty
turystyka piesza i górska
kino europejskie, zwłaszcza skandynawskie
Grupy
Politechnika Warszawska
Politechnika Warszawska jest najstarszą polską uczelnią techniczną. Od ponad 180 lat kształci kolejne pokolenia inżynierów, wnosząc istotny wkład w rozwój nauk technicznych.
Anioły Pracy
Jesteśmy społecznością ludzi pomagających sobie nawzajem w znalezieniu pracy zgodnej z naszymi umiejętnościami, predyspozycjami (talentami) i indywidualnymi priorytetami.
Employer Branding
Grupa zrzesza osoby zainteresowane zawodowo lub naukowo Employer branding'iem czyli wizerunkiem pracodawców. Ma na celu wymianę informacji, badań, doświadczeń, dobrych praktyk i pomysłów z zakresu EB
SMAKOWITY
Tak od lat se gotujemy :D Przyjmujemy TYLKO pełne profile, więc bez fotki nie wpuścimy !!!!!!! a co ? ;)
Jestem Kobietą
Grupa stworzona dla kobiet zainteresowanych swoim rozwojem często poza schematami narzuconymi przez zewnętrzne ramy społeczne.
Kino
Kinomaniacy, przyłaczcie się! Może ktoś oglądał ostatnio ciekawy film, albo chce pogadać o swoim ulubionym reżyserze, aktorze, filmowej scenie.