Elżbieta Jagusiak

Kierownik restauracji
Poczesna, śląskie

Doświadczenie zawodowe

Logo
Kierownik Restauracji
Strzecha Polska
Zarządzanie pracownikami, planowanie dostaw i współpraca z dostawcami, rozliczenia finansowe, obsługa klienta, układanie grafików, prowadzenie dokumentacji HCCP, catering
Logo
Współwłaściciel
Polska Jodła
Zarządzanie firmą i pracownikami, obsługa klienta, organizacja przyjęć okolicznościowych i cateringu, planowanie dostaw, rozliczenia finansowe, negocjacje umów, szkolenie uczniów do zawodu, aranżacja wystroju wnętrza, prowadzenie dokumentacji HACCP, układanie grafików pracy
Logo
Współwłaściciel/właściciel restauracji
Restauracja Royal
Zarządzanie firmą i pracownikami, obsługa klienta, organizacja przyjęć okolicznościowych i cateringu, planowanie dostaw, rozliczenia finansowe, negocjacje umów, szkolenie uczniów do zawodu, aranżacja wystroju wnętrza, układanie grafików pracy, prowadzenie dokumentacji HACCP
Logo
Współwłaściciel
Zakład parasolniczy Jaguś
Zarządzanie firmą, poszukiwanie nowych rynków zbytu, planowanie dostaw i produkcji, obsługa Klienta
Logo
Sprzedawca
Jubiler
Obsługa klienta, przyjmowanie i organizacja towaru w sklepie

Specjalizacje

Hotelarstwo/Gastronomia/Turystyka
Katering/Restauracje/Gastronomia

Zainteresowania

Moda, wystrój wnętrz, kulinaria, jazda na rowerze, podróże.

Inne

Wykształcenie:
1982-1984: Technikum ekonomiczne w Częstochowie
Profil: Zarządzanie Przedsiębiorstwem Handlowym
Prawo jazdy: kategoria B od 1991 roku