Róża Kaczmarek

Chief Steward
Norwegia, zagranica

Języki

angielski
biegły

Doświadczenie zawodowe

Logo
Ochmistrz, Szef kuchni
Myklebusthaug
- organizowanie stanowisk pracy w części produkcyjnej zakładu gastronomicznego zgodnie z zasadami bhp, przeciwpożarowymi, ochrony środowiska oraz systemów zapewnienia jakości zdrowotnej żywności - - planowanie i organizowanie pracy podległym pracownikom kuchni
- organizowanie przyjęć okolicznościowych i cateringu
- składowanie i magazynowanie surowców, półproduktów oraz gotowych potraw.
- sporządzanie szerokiego asortymentu potraw i napojów z różnych grup surowców.
- opracowywanie i wprowadzanie nowych receptur gastronomicznych.
- posługiwanie się i prowadzenie dokumentacji wymaganej przy produkcji potraw.
- zarządzanie zespołem podległych pracowników kuchni.
- współpraca z klientami i dostawcami.
- współpraca z kierownictwem oraz instytucjami nadzoru i kontroli.
- ocenianie jakości i ilości surowców, półproduktów i gotowych potraw.
- nadzorowanie przebiegu procesów technologicznych oraz ekspedycji potraw.
- kontrolowanie podległego personelu kuchni.
- kontrolowanie przestrzegania zasad i procedur zapewniających właściwą jakość żywności.
Logo
Szef Kuchni
Farstad Shipping ASA
- organizowanie stanowisk pracy w części produkcyjnej zakładu gastronomicznego zgodnie z zasadami bhp, przeciwpożarowymi, ochrony środowiska oraz systemów zapewnienia jakości zdrowotnej żywności - - planowanie i organizowanie pracy podległym pracownikom kuchni
- organizowanie przyjęć okolicznościowych i cateringu
- składowanie i magazynowanie surowców, półproduktów oraz gotowych potraw.
- sporządzanie szerokiego asortymentu potraw i napojów z różnych grup surowców.
- opracowywanie i wprowadzanie nowych receptur gastronomicznych.
- posługiwanie się i prowadzenie dokumentacji wymaganej przy produkcji potraw.
- zarządzanie zespołem podległych pracowników kuchni.
- współpraca z klientami i dostawcami.
- współpraca z kierownictwem oraz instytucjami nadzoru i kontroli.
- ocenianie jakości i ilości surowców, półproduktów i gotowych potraw.
- nadzorowanie przebiegu procesów technologicznych oraz ekspedycji potraw.
- kontrolowanie podległego personelu kuchni.
- kontrolowanie przestrzegania zasad i procedur zapewniających właściwą jakość żywności.
Logo
Camp Boss
Hydrodive
- organizowanie stanowisk pracy w części produkcyjnej zakładu gastronomicznego zgodnie z zasadami bhp, przeciwpożarowymi, ochrony środowiska oraz systemów zapewnienia jakości zdrowotnej żywności - - planowanie i organizowanie pracy podległym pracownikom kuchni
- planowanie i organizacja pracy podległym pracownikom działu hotelowego
- organizowanie przyjęć okolicznościowych i cateringu
- składowanie i magazynowanie surowców, półproduktów oraz gotowych potraw
- sporządzanie szerokiego asortymentu potraw i napojów z różnych grup surowców
- opracowywanie i wprowadzanie nowych receptur gastronomicznych
- posługiwanie się i prowadzenie dokumentacji wymaganej przy produkcji potraw
- składanie zamówień zaopatrzenia działu hotelowego
- zarządzanie zespołem podległych pracowników kuchni
- współpraca z klientami i dostawcami
- współpraca z kierownictwem oraz instytucjami nadzoru i kontroli
- ocenianie jakości i ilości surowców, półproduktów i gotowych potraw
- nadzorowanie przebiegu procesów technologicznych oraz ekspedycji potraw
- kontrolowanie podległego personelu kuchni oraz działu hotelowego
- kontrolowanie przestrzegania zasad i procedur zapewniających właściwą jakość żywności
- kontrolowanie przestrzegania zasad i procedur zapewniających właściwą jakość serwisu obsługi hotelowej
Logo
Szef Kuchni
Hydrodive
- organizowanie stanowisk pracy w części produkcyjnej zakładu gastronomicznego zgodnie z zasadami bhp, przeciwpożarowymi, ochrony środowiska oraz systemów zapewnienia jakości zdrowotnej żywności - - planowanie i organizowanie pracy podległym pracownikom kuchni
- organizowanie przyjęć okolicznościowych i cateringu
- składowanie i magazynowanie surowców, półproduktów oraz gotowych potraw.
- sporządzanie szerokiego asortymentu potraw i napojów z różnych grup surowców.
- opracowywanie i wprowadzanie nowych receptur gastronomicznych.
- posługiwanie się i prowadzenie dokumentacji wymaganej przy produkcji potraw.
- zarządzanie zespołem podległych pracowników kuchni.
- współpraca z klientami i dostawcami.
- współpraca z kierownictwem oraz instytucjami nadzoru i kontroli.
- ocenianie jakości i ilości surowców, półproduktów i gotowych potraw.
- nadzorowanie przebiegu procesów technologicznych oraz ekspedycji potraw.
- kontrolowanie podległego personelu kuchni.
- kontrolowanie przestrzegania zasad i procedur zapewniających właściwą jakość żywności.
Logo
Drugi Kucharz
Farstad Shipping ASA
Przygotowywanie posiłków z godnie z poleceniami szefa kuchni.
Dbanie o czystość stanowiska pracy, kuchni, zaplecza oraz pomieszczeń magazynowych.
Logo
Stewardess
Farstad Shipping ASA
- obsługiwanie pasażerów, kapitana, oficerów i członków załogi;
- utrzymywanie czystości i porządku w pomieszczeniach ogólnych, pasażerskich i załogowych;
- udział w przygotowywaniu posiłków w kuchni;
- przygotowywanie mes do wydawania posiłków;
- wydawanie posiłków;
- sprzątanie po posiłkach;
- przygotowywanie i wystawianie posiłków nocnych;
- przyjmowanie i rozlokowywanie dostaw prowiantu, inwentarza i zaopatrzenia hotelowego;
- przeprowadzanie okresowych inwentaryzacji w dziale hotelowym
- udział w alarmach ćwiczebnych.
Logo
Kucharz
Ensco 5006, Inter Marine
Przygotowywanie posiłków , dbanie o to by nie zabrakło składników do potraw oraz pitnej wody.
Dbanie o czystość stanowiska pracy, kuchni, zaplecza oraz pomieszczeń magazynowych.
Logo
Stewardess
Irish Ferries
- obsługiwanie pasażerów, kapitana, oficerów i członków załogi;
- utrzymywanie czystości i porządku w pomieszczeniach ogólnych, pasażerskich i załogowych;
- udział w przygotowywaniu posiłków w kuchni;
- przygotowywanie mes do wydawania posiłków;
- wydawanie posiłków;
- sprzątanie po posiłkach;
- przygotowywanie i wystawianie posiłków nocnych;
- przyjmowanie i rozlokowywanie dostaw prowiantu, inwentarza i zaopatrzenia hotelowego;
- przeprowadzanie okresowych inwentaryzacji w dziale hotelowym
- udział w alarmach ćwiczebnych.
Logo
Właściciel
ShipaArt i A'la Duet
Kierowanie lokalem. Kierowanie pracą zespołu kucharzy i pomocy kuchennej, barmanów oraz kelnerów. Motywowanie kadry pracowniczej i sprawdzanie wywiązywania się z obowiązków każdego z zatrudnionych.
Przestrzeganie zasad oraz przepisów prawidłowego zatrudnienia pracowników. Przeprowadzanie szkoleń mających na celu usprawnienie pracy zespołu.Organizacja wszelkiego rodzaju imprez masowych na terenie i z ramienia restauracji, taki jak: koncerty, imprezy plenerowe, imprezy masowe, bankiety i wiele innych. Dbanie o rozwój restauracji i jej renomę na rynku.Zamawianie produktów od odbiorców hurtowych.