Dorota Chrustowska

technolog żywności
Mława, mazowieckie

Doświadczenie zawodowe

Wipasz S.A.
Mistrz zmianowy
Indykpol S.A.
pracownik produkcji

Edukacja

Logo
Technologia Żywności i Żywienie Człowieka, specjalność: Inżynieria przetwórstwa żywności, magisterskie
Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie
Logo
Menedżer Jakości, studia podyplomowe
Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie
Logo
Technologia Żywności i Żywienie Człowieka, specjalność: Technologia mięsa , inżynierskie
Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie

Specjalizacje

Produkcja
Zarządzanie produkcją

Inne

Uzyskane certyfikaty:
1. Certyfikat pełnomocników kierownictwa zintegrowanych systemów zarządzania jakością, środowiskowego oraz BHP
2. Certyfikat audytorów wewnętrznych zintegrowanych systemów zarządzania jakością, środowiskowego oraz BHP
3. Certyfikat audytorów wewnętrznych systemu zarządzania bezpieczeństwem zdrowotnym żywności wg ISO 22000:2005
4. Certyfikat z zakresu znajomości normy PN-EN ISO/IEC 17025:2005/Ap1
5. Certyfikat audytorów wewnętrznych systemu zarządzania bezpieczeństwem informacji wg ISO 27001:2005

Grupy

Auditorzy Systemów Zarządzania
Auditorzy Systemów Zarządzania
Grupa osób związanych z auditowaniem Systemów Zarządzania takich jak ISO 9001, ISO 14001, PN-N/OHSAS 18001, ISO 27001, ISO/TS 16949, ISO 22000 (IFS, BRC), ISO 13485, ISO/IEC 17025, IRIS itp.
FMCG
FMCG
Grupa dla wszystkich osób profesjonalnie zajmujących się rynkiem FMCG. Ma na celu wymianę informacji na temat zmian na rynku FMCG w Polsce jak i za granicą.
HACCP
HACCP
Opracowanie i wdrażanie systemu HACCP. Zasady GHP/GMP
Przemysł spożywczy
Przemysł spożywczy
Dla wszystkich, którzy pracują w branży spożywczej, zarówno w sektorach produkcji jak również w handlu
Technolodzy Żywności
Technolodzy Żywności
Grupa dla technologów i inżynierów pracujących w przemyśle spożywczym oraz dla osób zainteresowanych produkcją i jakością żywności.
Zakłady mięsne
Zakłady mięsne
Wszelkie oferty pracy związane z branżą mięsną:)Opinie,sugestie,ocena rynku