Dominika Nitka

Kasjer, sprzedawca, obsługa klienta, Giftbude, Restaurant&Cafe Norderney
Poznań, wielkopolskie

Umiejętności

chęć rozwoju i podnoszenia kwalifikacji zawodowych Prawo jazdy kat B umiejętność szybkiego uczenia się komunikatywność dobra organizacja pracy Chęć podejmowania nowych wyzwań Zorganizowanie i samodyscyplina

Języki

niemiecki
dobry

Doświadczenie zawodowe

Logo
sprzedaż, obsługa klienta
Giftbude Restaurant& Cafe, Norderney Niemcy
Cosmo Group Sp. z o.o. Sp. k.
Młodszy Specjalista ds. Sprzedaży Międzynarodowej
Logo
Obsługa klienta
Giftbude, Restaurant& Cafe, Norderney, Niemcy
- obsługa klienta niemieckojęzycznego,
- serwis dań i napojów,
- przyjmowanie oraz przygotowywanie zamówień,
- rozwiązywanie problemów klientów,
- kontrola stanu napojów: inwentaryzacja, składanie zamówień, zarządzanie zapasami w magazynach
Logo
Obsługa klienta
Inselbäckerei Bethke, Norderney, Niemcy
- obsługa klienta niemieckojęzycznego,
- przyjmowanie i składanie zamówień,
- rozwiązywanie problemów klientów,
- wdrażanie i szkolenie nowych pracowników,
- udzielanie informacji na temat dostępnych produktów oraz ich składu
Logo
Manager
Przetwórstwo Mięsne
- dbanie o wizerunek firmy i relacje z klientami,
- koordynowanie pracy zespołu,
- zarządzanie produktem,
- inwentaryzacja produktów,
Logo
Obsługa klienta
Inselbäckerei Bethke, Norderney, Niemcy
- obsługa klienta niemieckojęzycznego,
- kompletowanie zamówień,
- rozwiązywanie problemów zgłaszanych przez klientów
- wdrażanie i szkolenie nowych pracowników
AmRest Holdings SE
Manager ds. funkcjonalności
- prowadzenie zmiany,
- kontrola kosztów z obszaru funkcjonowania restauracji,
- kontrola utrzymywania czystości, dbałość o prawidłowe funkcjonowanie, konserwację urządzeń i sprzętów w restauracji
- dbanie o przestrzeganie zasad BHP oraz wymogów Sanepidu
Logo
Obsługa klienta
Inselbäckerei Bethke, Norderney, Niemcy
- obsługa klienta niemieckojęzycznego,
- kompletowanie zamówień
- udzielanie informacji o dostępnych produktach
Dominium S.A
Manager restauracji
- tworzenie grafików pracy,
- rozliczanie czasu pracy pracowników,
- inwentaryzacje, składanie zamówień na produkty,
- przygotowywanie dokumentów dla działu księgowości,
- rekrutacja i wprowadzanie nowych pracowników
Dominium S.A
Asystentka managera restauracji
- inwentaryzacja produktów,
- kontrola przestrzegania standardów firmy,
- prowadzenie zmiany,
- koordynowanie pracy całego zespołu
Logo
Baristka
"Dylemat Cafe Club", Poznań
- przygotowywanie różnych rodzajów kaw z ekspresu ciśnieniowego, deserów,napojów alkoholowych
Logo
Barmanka
"Londoner Pub", Stary Rynek, Poznań
- przygotowywanie i serwowanie napojów alkoholowych
Logo
Asystentka biura
Przetwórstwo Mięsne
- prowadzenie dokumentacji systemu HACCP,
- wystawianie faktur,
- koordynowanie zamówień,
- kontakt telefoniczny z dostawcami i klientami

Edukacja

Logo
filologia germańska, licencjackie
Wyższa Szkoła Języków Obcych w Poznaniu
Logo
zarządzanie obsługą klienta, magisterskie
Wyższa Szkoła Zarządzania i Bankowości w Poznaniu
Logo
kosmetologia, licencjackie
Wyższa Szkoła Zdrowia, Urody i Edukacji W Poznaniu

Specjalizacje

Hotelarstwo/Gastronomia/Turystyka
Hotelarstwo
Hotelarstwo/Gastronomia/Turystyka
Katering/Restauracje/Gastronomia
Marketing
Zarządzanie produktem
Obsługa klienta
Turystyka/Hotelarstwo/Katering
Sprzedaż - FMCG
Zarządzanie sprzedażą - FMCG