Wypowiedzi
-
Aby mieć możliwość przeczytania tego posta musisz być członkiem grupy HoReCa
-
Zgadza się, ja również nie traktuję tych wstępnych ofert jako ostatecznych, ale przed jakimikolwiek dalszymi negocjacjami chciałem zebrać trochę informacji na temat poszczególnych firm :) a który koncern Twoim zdaniem jest najbardziej elastyczny podczas negocjowania umowy? Tzn. od którego można najwięcej uzyskać? :)
-
Aby mieć możliwość przeczytania tego posta musisz być członkiem grupy HoReCa
-
Dzięki za podpowiedź, też myślałem o wstępnym rozpoznaniu rynku. Tylko czy to naprawdę jest najważniejszy czynnik, który powinienem brać pod uwagę przy wyborze konkretnego dostawcy?
Dla mnie równie istotne - a może nawet istotniejsze - jest to, jak współpraca z danym koncernem wygląda od kuchni.. Ogólne oferty, tak jak już pisałem, wydają się być podobne, dlatego chętnie dowiem się, jak to wygląda w przypadku poszczególnych koncernów w praktyce. -
Planuję w niedalekiej przyszłości otworzyć pub w Warszawie - nie jestem jednak pewien, z którym koncernem piwowarskim podpisać umowę wyłącznościową (bo to, że chcę podpisać taką umowę już ustaliłem).
Wiadomo, żę w grę wchodzą KP, Grupa Żywiec i Carlsberg - zdążyłem się już nawet zapoznać z poszczególnymi ofertami, ale one są na tyle do siebie podobne, że dalej nie jestem w stanie ostatecznie się zdecydować..
Chętnie dowiem się, jakie są Wasze doświadczenia w zakresie współpracy z tymi firmami.