Doświadczenie zawodowe
Szkolenia i kursy
Certyfikat ukończenia kursu "Szef Kuchni-Menager " w Intytucie The Culinary Intitute in Cracow
Szkolenie w Institut Paul Bocuse w Lyon
Wielokrotny udział w konkursach gastronomicznych m.in:
1 miejsce -Pierwszy Kołobrzeski Festiwal Potraw Wigilijnych
1miejsce-Dania Bankietowo-Cateringowe w Kołobrzegu
2miejsce-Wielkopolski Kucharz roku 2006
3miejsce-Dziesiąta edycja Konkursu Kulinarnego Zielone Czapki Bonduelle 2008
Szkolenie w Institut Paul Bocuse w Lyon
Wielokrotny udział w konkursach gastronomicznych m.in:
1 miejsce -Pierwszy Kołobrzeski Festiwal Potraw Wigilijnych
1miejsce-Dania Bankietowo-Cateringowe w Kołobrzegu
2miejsce-Wielkopolski Kucharz roku 2006
3miejsce-Dziesiąta edycja Konkursu Kulinarnego Zielone Czapki Bonduelle 2008
Specjalizacje
Hotelarstwo/Gastronomia/Turystyka
Katering/Restauracje/Gastronomia
Zainteresowania
wędkarstwo,akwarystyka
Inne
prawo jazdy kat.B
Grupy
Hotel & Hotelarze
To miejsce spotkań wszystkich których istotną część w życiu stanowi praca w Hotelu.
Zaproś znajomych.