Dawid Wysocki

Executive Chef, ilonn hotel
Poznań, wielkopolskie

Doświadczenie zawodowe

Logo
Z-ca Szefa Kuchni,Szef Kuchni
Hotel Ilonn
pełen zakres obowiązków na stanowisku Szefa Kuchni
Logo
Szef Kuchni
trocadero catering,resident catering (spółka)
-organizacja imprez do 1500os
-tworzenie MENU,zatowarownie kuchni,organizacja pracy podległego personelu,imprezy plenerowe,namiotowe,bankiety,grille,life cooking,czuwanie nad organizacją imprez
VILLA HOFF Wellness&SPA
Executive Chef
pełen zakres obowiązków na stanowisku Szefa Kuchni,rozliczanie inwentur,praca z programem GastroSzef

Szkolenia i kursy

Certyfikat ukończenia kursu "Szef Kuchni-Menager " w Intytucie The Culinary Intitute in Cracow
Szkolenie w Institut Paul Bocuse w Lyon
Wielokrotny udział w konkursach gastronomicznych m.in:
1 miejsce -Pierwszy Kołobrzeski Festiwal Potraw Wigilijnych
1miejsce-Dania Bankietowo-Cateringowe w Kołobrzegu
2miejsce-Wielkopolski Kucharz roku 2006
3miejsce-Dziesiąta edycja Konkursu Kulinarnego Zielone Czapki Bonduelle 2008

Specjalizacje

Hotelarstwo/Gastronomia/Turystyka
Katering/Restauracje/Gastronomia

Zainteresowania

wędkarstwo,akwarystyka

Inne

prawo jazdy kat.B

Grupy

Hotel & Hotelarze
Hotel & Hotelarze
To miejsce spotkań wszystkich których istotną część w życiu stanowi praca w Hotelu. Zaproś znajomych.