Języki
rosyjski
dobry
angielski
podstawowy
niemiecki
podstawowy
Doświadczenie zawodowe
Zastępca Menadżera
-pełnienie funkcji kierowniczej,
-pełen nadzór operacyjny nad salonem w trakcie trwania zmiany
-organizacja pracy pracowników
-przestrzeganie zasad bezpieczeństwa i higieny
-zagwarantowanie doskonałej obsługi klienta
-prowadzenie dokumentacji kadrowo- biurowych
-dokonywanie inwentaryzacji codziennej i tygodniowej,
-odpowiedzialność za wyniki sprzedaży oraz bieżąca analiza pionu operacyjnego
-organizacja pracy i nadzór nad zespołem w salonie
-pełen nadzór operacyjny nad salonem w trakcie trwania zmiany
-organizacja pracy pracowników
-przestrzeganie zasad bezpieczeństwa i higieny
-zagwarantowanie doskonałej obsługi klienta
-prowadzenie dokumentacji kadrowo- biurowych
-dokonywanie inwentaryzacji codziennej i tygodniowej,
-odpowiedzialność za wyniki sprzedaży oraz bieżąca analiza pionu operacyjnego
-organizacja pracy i nadzór nad zespołem w salonie
ZASTĘPCA KIEROWNIKA/ KIEROWNIK RESTAURACJI ( OD 07.2014 - 03/2015)
* zarządzanie oraz nadzorowanie pracy podległych pracowników
* nadzór nad procedurami i technikami efektywnej obsługi klienta
* dbałość o przestrzeganie norm jakościowych produktów oraz przestrzeganie standardów firmy
* działanie zgodnie z zasadami HACCP oraz FIFO
* opracowywanie grafików pracowniczych oraz tworzene miesięcznych zestawień godzin pracowniczych
* udział w organizowaniu i przeprowadzaniu szkoleń dla pracowników
* składanie zamówień i zatowarowywanie restauracji
* reprezentowanie firmy w kontaktach z dostawcami
* prowadzenie dokumentacji magazynowej restauracji w oparciu o dedykowany dla przedsiębiorstwa system operacyjny
* współpraca z innymi jedostkami firmy
* codzienna kontrola przepływu środków pieniężnych w restauracji
* rozliczanie kasjerów, sporządzanie depozytów bankowych
* prowadzenie bieżącej dokumentacji biurowej
* tworzenie raportów i analiz
* wystawianie faktur dla klientów
* rekrutacja pracowników, układanie grafików
* nadzór nad procedurami i technikami efektywnej obsługi klienta
* dbałość o przestrzeganie norm jakościowych produktów oraz przestrzeganie standardów firmy
* działanie zgodnie z zasadami HACCP oraz FIFO
* opracowywanie grafików pracowniczych oraz tworzene miesięcznych zestawień godzin pracowniczych
* udział w organizowaniu i przeprowadzaniu szkoleń dla pracowników
* składanie zamówień i zatowarowywanie restauracji
* reprezentowanie firmy w kontaktach z dostawcami
* prowadzenie dokumentacji magazynowej restauracji w oparciu o dedykowany dla przedsiębiorstwa system operacyjny
* współpraca z innymi jedostkami firmy
* codzienna kontrola przepływu środków pieniężnych w restauracji
* rozliczanie kasjerów, sporządzanie depozytów bankowych
* prowadzenie bieżącej dokumentacji biurowej
* tworzenie raportów i analiz
* wystawianie faktur dla klientów
* rekrutacja pracowników, układanie grafików
ZASTĘPCA KIEROWNIKA SKLEPU
przeprowadzanie inwentaryzacji, zamawianie towaru, analiza kosztów, analiza p&l, g&listingu, planowanie kosztów miesięcznych, zarządzanie zespołem pracowników, szkolenie, współpraca z dostawcami, umiejętność kierowania zespołem. Wizual sklepu, obsługa klientów, raportowanie według systemów, analiza dostaw-zagubień, umiejętność rozliczania stanów minusowych w goldzie, układanie grafików dla 10 pracowników, profesjonalna obsługa klienta
KIEROWNIK ZMIANY
przeprowadzanie inwentaryzacji, zamawianie towaru, analiza kosztów stałych, zmiennych i półzmiennych, manager produktu, manager funkcjonalności, analiza p&l, g&listingu, planowanie kosztów miesięcznych, kierowanie min.15 pracownikami podczas jednej zmiany, szkolenie i przeprowadzanie roll-outtów, współpraca z dostawcami, umiejętność kierowania zespołem.
Szkolenia i kursy
przeszedłem kurs pierwszej pomocy medycznej
posiadam kurs prawo jazdy kat.B
umiejętność obsługi kolektury lotto
posiadam kurs prawo jazdy kat.B
umiejętność obsługi kolektury lotto
Specjalizacje
Hotelarstwo/Gastronomia/Turystyka
Katering/Restauracje/Gastronomia
Zainteresowania
muzyka, sport, kino, pojazdy szynowe,transport publiczny
Inne
dyspozycyjny 7dni w tygodniu, posiadam aktualną książeczkę do celów sanitarno - epidemiologicznych