Dariusz Mika
HoReCa ekspert z doświadczeniem korporacyjnym.
Warszawa,
mazowieckie
Języki
angielski
dobry
Doświadczenie zawodowe
Manager
ARIUS
- business development;
- wsparcie operacyjne w biznesie HoReCa/ outsourcing, pre- opening, MOD;
- szkolenia z zakresu biznesu gastronomicznego, hotelowego/ wstępne, supervisor, MOD;
- wdrażanie zmian oraz nowych standardów/ rebranding, SOP, HACCP;
- audyty i kontrole/ mystery shopper;
- event agency/ kompleksowa obsługa;
- wsparcie operacyjne w biznesie HoReCa/ outsourcing, pre- opening, MOD;
- szkolenia z zakresu biznesu gastronomicznego, hotelowego/ wstępne, supervisor, MOD;
- wdrażanie zmian oraz nowych standardów/ rebranding, SOP, HACCP;
- audyty i kontrole/ mystery shopper;
- event agency/ kompleksowa obsługa;
Z-ca Dyrektora
Hotel Warszawianka Centrum Kongresowe, Jachranka
- prowadzenie bieżących działań operacyjnych w sposób zapewniający pełną, terminową i efektywną realizację zadań;
- nadzór nad prowadzeniem i rozwojem działu gastronomii;
- dbałość o zapewnienie wysokich standardów jakości;
- aktywna współpraca z Zarządem, wdrażanie uzgodnionych strategii;
- nadzór nad prowadzeniem i rozwojem działu gastronomii;
- dbałość o zapewnienie wysokich standardów jakości;
- aktywna współpraca z Zarządem, wdrażanie uzgodnionych strategii;
Site Manager/ Pre- Opening Team
- przygotowanie i wprowadzenie na rynek Polski nowego brandu Sodexo Prestige na potrzeby obsługi stref konferencyjnych oraz VIP Stadionu Narodowego;
- przygotowanie i przeprowadzenie Sodexo Prestige przez udział w konkursie o świadczenie usług w EURO 2012. Projekt zakończony dużym sukcesem całego zespołu;
- nadzór nad prowadzeniem i rozwojem działu gastronomii Stadionu Narodowego;
- zarządzanie zespołem (1000 osób) poprzez współpracę z podległą grupę kierowników;
- przygotowanie i przeprowadzenie Sodexo Prestige przez udział w konkursie o świadczenie usług w EURO 2012. Projekt zakończony dużym sukcesem całego zespołu;
- nadzór nad prowadzeniem i rozwojem działu gastronomii Stadionu Narodowego;
- zarządzanie zespołem (1000 osób) poprzez współpracę z podległą grupę kierowników;
F&B Director/ Pre- Opening Team
- przeprowadzenie procesu rekrutacji, opracowanie i wdrożenie szkoleń;
- zakupy i optymalna gospodarka milionowym budżetem finansowym;
- nadzór nad prowadzeniem i rozwojem działu gastronomii;
- zakupy i optymalna gospodarka milionowym budżetem finansowym;
- nadzór nad prowadzeniem i rozwojem działu gastronomii;
F&B Manager/ Rebranding Team
Hotel Grand, Warszawa
- nadzorowanie i prowadzenie działu gastronomii na poziomie hotelu 3*, równoległe przygotowanie działu do rebrandingu i podniesienie standardu do 4,5*: reorganizacja struktury, wyposażenia, standardów, stanowisk pracy;
- opracowanie i wdrożenie dogodnych i nowatorskich form obsługi, działań promocyjnych;
- wspieranie działów sprzedaży i marketingu w obszarze wypracowania metod utrzymania i pozyskania klientów;
- opracowanie i wdrożenie dogodnych i nowatorskich form obsługi, działań promocyjnych;
- wspieranie działów sprzedaży i marketingu w obszarze wypracowania metod utrzymania i pozyskania klientów;
Edukacja
Specjalizacje
Hotelarstwo/Gastronomia/Turystyka
Hotelarstwo
Hotelarstwo/Gastronomia/Turystyka
Katering/Restauracje/Gastronomia
Obsługa klienta
Usługi profesjonalne
Zakupy
Turystyka/Hotelarstwo/Katering
Zarządzanie jakością
Zapewnienie jakości
Zainteresowania
badminton
kuchnia wloska, orientalna
kuchnia wloska, orientalna
Grupy
Hotel & Hotelarze
To miejsce spotkań wszystkich których istotną część w życiu stanowi praca w Hotelu.
Zaproś znajomych.