Dagmara Celej

studentka Biotechnologii i Technologii Żywności
Szczawnik, małopolskie

Umiejętności

Prawo jazdy kategorii B zaawansowana znajomość MS Office (MS Excel, MS Word, MS PowerPoint), łatwość w nawiązywaniu kontaktów, umiejętność pracy w zespole nabyta w trakcie studiów kreatywność w podejściu do rozwiązywania problemów samodzielność w organizowaniu czasu pracy

Języki

angielski
dobry

Doświadczenie zawodowe

Logo
Technolog - Kierownik Browaru
Szczyrzycki Browar Cystersów "Gryf"
Logo
Technolog
Szczyrzycki Browar Cystersów "Gryf"
Logo
Stażysta - technolog
Szczyrzycki Browar Cystersów "Gryf"
Coca-Cola HBC Polska
Stażysta w Dziale Zapewnienia Jakości
Wykonywanie testów i analiz jakościowych
Monitorowanie procesu produkcyjnego na liniach produkcyjnych
Kontrola dostaw surowców
Prowadzenie dokumentacji laboratoryjnej
Logo
Recepcjonista hotelowy
Ośrodek Wypoczynkowy Mimoza
Obsługa gości hotelowych
Przyjmowanie rezerwacji telefonicznych i mailowych
Prowadzenie dokumentacji i archiwum recepcji
Przygotowywanie ofert pobytów
Hotel Klimek****SPA
Animator czasu wolnego dla dzieci
Układanie i przeprowadzanie programów animacyjnych
Opieka nad dziećmi
Organizacja gier i konkursów

Edukacja

Logo
Biotechnologia stosowana, magisterskie
Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
Logo
Technologia Żywności, inżynierskie
Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
Logo
Biotechnologia, inżynierskie
Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie

Specjalizacje

Badania i rozwój
Farmaceutyka/Biotechnologia
Produkcja
Optymalizacja procesu produkcji
Zarządzanie jakością
Kontrola jakości

Grupy

Uniwersytet Rolniczy w Krakowie
Uniwersytet Rolniczy w Krakowie
Uczelnia wywodzi się z Uniwersytetu Jagiellońskiego, gdzie od 1890 r. rozwijały się nauki rolnicze i leśne.