Bogumiła Krygier

Technolog Żywności, Systemy Zarządzania Jakością

Doświadczenie zawodowe

Instytut Żywności i Żywienia
Specjalista ds. bezpieczeństwa żywności
Przygotowywanie opinii dotyczących suplementów diety, Środków spożywczych specjalnego przeznaczenia żywieniowego.
Przygotowywanie planów HACCP.
Prowadzenie wywiadów żywieniowych dzieci i dorosłych.
ZPC Mieszko S.A.
Referent ds. rozliczeń produkcji

Szkolenia i kursy

10-2009 Audytor Wewnętrzny Systemu Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności wg ISO 22000/HACCP
11-2009 Audytor Wewnętrzny Systemu Zarządzania Jakością wg ISO 9001:2008

Edukacja

Logo
Poradnictwo dietetyczne, studia podyplomowe
Instytut Żywności i Żywienia
Logo
Technologia żywności, magisterskie
Politechnika Łódzka

Specjalizacje

Produkcja
Optymalizacja procesu produkcji

Inne

Udział w projekcie 6 Programu Ramowego „MoniQA” (Monitoring and Quality Assurance in the total food supply chain) – grupa ds. systemów zarządzania jakością w szczególności systemu HACCP

Grupy

Auditorzy Systemów Zarządzania
Auditorzy Systemów Zarządzania
Grupa osób związanych z auditowaniem Systemów Zarządzania takich jak ISO 9001, ISO 14001, PN-N/OHSAS 18001, ISO 27001, ISO/TS 16949, ISO 22000 (IFS, BRC), ISO 13485, ISO/IEC 17025, IRIS itp.
Chemia żywności
Chemia żywności
Chcemy wiedzieć co jemy, co wdychamy i co nas truje! Dla świadomych rzeczywistości.
Czekolada
Czekolada
Wszyscy Ci, którzy uwielbiają czekoladę w każdej postaci...
Gorzka czekolada
Gorzka czekolada
Czekolada
SMAKOWITY
SMAKOWITY
Tak od lat se gotujemy :D Przyjmujemy TYLKO pełne profile, więc bez fotki nie wpuścimy !!!!!!! a co ? ;)
ISO 22000
ISO 22000
Bezpieczeństwo żywności i systemy zarządzania to moje zainteresowania. Założenie grupy ma celu wymianę informacji i doświadczeń w zakresie tego standardu.
Porady żywieniowe
Porady żywieniowe
Porady żywieniowe to dział dla tych, którzy szukają sprawdzonych porad jak jeść lepiej, zdrowiej i smaczniej. Udzielamy porady, komentujemy, dzielimy się wiedzą. Zapraszamy również do odwiedzin http
Slow Food
Slow Food
Chronimy swojego prawa do smaku i dzielimy się nim na wszelkie sposoby. Definiujemy SF po swojemu, rozszerzamy go o wszelkie idee zgodne z jego duchem i przynoszące nam korzyści. Mniam!
Smak Europy
Smak Europy
Grupa poświęcona Europie, jej państwom, krainom, regionom. Grupa o charakterze podróżniczo-kulinarno-biznesowym. Miejsce dla wszystkich którzy kochają jakieś miejsca na naszym "Starym Kontynencie".
Technolodzy Żywności
Technolodzy Żywności
Grupa dla technologów i inżynierów pracujących w przemyśle spożywczym oraz dla osób zainteresowanych produkcją i jakością żywności.
www.szkoleniasushi.pl
www.szkoleniasushi.pl
Wszystko o sushi, sashimi i maki. Filetowanie surowej ryby, gotowanie krewetek, wodorosty, wyrabianie wasabi, sos sojowy oraz gotowanie ryżu w domowych warunkach. Nasze szkolenie to nie tylko wiedz