Języki
angielski
dobry
Doświadczenie zawodowe
Manager Operacyjny
Casa De La Musica/ Klub 54
Prowadzenie zmian i zapewnienie maksymalnej satysfakcji Gości, poprzez kontrolę jakości obsługi i produktu. Rekrutacja i szkolenie nowych pracowników z zasad profesjonalnej obsługi, gościnności, sugestywnej sprzedaży i wiedzy o produkcie, układanie grafików zgodnie z kodeksem pracy. Budowanie zespołu i motywacja pracowników. Planowanie, koordynacja i podsumowanie promocji i ofert specjalnych. Aktywny udział w działaniach marketingowych i PR. Kontrola stanów magazynowych na podstawie cotygodniowej inwentaryzacji, zatowarowanie lokalu i negocjacje z przedstawicielami handlowymi. Uczestniczenie w procesie otwierania Klubu54, kontrola zatowarowania, wyposażenia lokalu i przygotowania pracowników.
People Manager/ pełniąca obowiązki Assistant Manager
RODEO DRIVE Wrocław
Prowadzenie zmian analogicznie jak w Poznaniu (poniżej). Ponadto pełnienie funkcji managera zespołu. Rekrutacja nowych pracowników i przeprowadzenie procesu wprowadzającego do pracy w restauracji. Szkolenia wprowadzające oraz stanowiskowe, ciągły nadzór nad postępami w przyswajaniu wiedzy o produktach
i standardach restauracji, ostateczna weryfikacja wiedzy nowego pracownika. Przeprowadzenie szkoleń i warsztatów zarówno dla nowych jak i obecnych pracowników restauracji z zakresu profesjonalnej obsługi kelnerskiej, sugestywnej sprzedaży, gościnności oraz bezpieczeństwa żywności i HACCP. Aktywne uczestniczenie w tworzeniu materiałów do nowych szkoleń i ulepszanie już istniejących. Zaowocowało to najlepszymi wynikami w ankietach tajemniczego klienta pośród wszystkich Rodeo Drive. Budowanie zespołu poprzez wprowadzanie nowych pracowników do grupy, integrację, rozwiązywanie problemów
i nieporozumień zawodowych, pomoc i wsparcie w problemach osobistych. Osiągniecie i utrzymanie przez cały okres pełnienia stanowiska najniższej rotacji pracowników w całym Brandzie. Układanie grafików na podstawie rzeczywistej dyspozycyjności pracowników, z zachowaniem zasad kodeksu pracy. Jednoczesna kontrola godzin pracy każdego pracownika zgodnie z wymiarem czasu pracy zawartym w umowie i całkowitych kosztów pracy. Planowanie wydatków i kontrola wszystkich kosztów poniesionych na pracowników. Analiza miesięcznych wyników finansowych restauracji na podstawie raportu P&L i określanie celów na następny miesiąc. Osiągnięcie najniższych COL w całym Brandzie poprzez eliminację nadgodzin i niedogodzin, efektywne planowanie urlopów, układanie grafików zgodnie z natężeniem ruchu i ciągła jego modyfikacja, kontrola prawidłowego raportowania i wyliczania rzeczywistych godzin pracy. Stworzenie przejrzystego i jasnego planu motywacyjnego pracowników oraz ustalenie tzw. widełek płacowych na każdym stanowisku wraz z wymaganiami. Przeprowadzanie oceny pracowników, wyznaczenie zadań i celów indywidualnych. Cotygodniowe przygotowywanie i rozliczanie dokumentacji, raportowanie do przełożonych. Wyznaczanie celów sprzedażowych restauracji
i kontrola ich realizacji. Aktywny udział w wyznaczaniu i realizacji działań marketingowych oraz tworzeniu wizerunku restauracji.
i standardach restauracji, ostateczna weryfikacja wiedzy nowego pracownika. Przeprowadzenie szkoleń i warsztatów zarówno dla nowych jak i obecnych pracowników restauracji z zakresu profesjonalnej obsługi kelnerskiej, sugestywnej sprzedaży, gościnności oraz bezpieczeństwa żywności i HACCP. Aktywne uczestniczenie w tworzeniu materiałów do nowych szkoleń i ulepszanie już istniejących. Zaowocowało to najlepszymi wynikami w ankietach tajemniczego klienta pośród wszystkich Rodeo Drive. Budowanie zespołu poprzez wprowadzanie nowych pracowników do grupy, integrację, rozwiązywanie problemów
i nieporozumień zawodowych, pomoc i wsparcie w problemach osobistych. Osiągniecie i utrzymanie przez cały okres pełnienia stanowiska najniższej rotacji pracowników w całym Brandzie. Układanie grafików na podstawie rzeczywistej dyspozycyjności pracowników, z zachowaniem zasad kodeksu pracy. Jednoczesna kontrola godzin pracy każdego pracownika zgodnie z wymiarem czasu pracy zawartym w umowie i całkowitych kosztów pracy. Planowanie wydatków i kontrola wszystkich kosztów poniesionych na pracowników. Analiza miesięcznych wyników finansowych restauracji na podstawie raportu P&L i określanie celów na następny miesiąc. Osiągnięcie najniższych COL w całym Brandzie poprzez eliminację nadgodzin i niedogodzin, efektywne planowanie urlopów, układanie grafików zgodnie z natężeniem ruchu i ciągła jego modyfikacja, kontrola prawidłowego raportowania i wyliczania rzeczywistych godzin pracy. Stworzenie przejrzystego i jasnego planu motywacyjnego pracowników oraz ustalenie tzw. widełek płacowych na każdym stanowisku wraz z wymaganiami. Przeprowadzanie oceny pracowników, wyznaczenie zadań i celów indywidualnych. Cotygodniowe przygotowywanie i rozliczanie dokumentacji, raportowanie do przełożonych. Wyznaczanie celów sprzedażowych restauracji
i kontrola ich realizacji. Aktywny udział w wyznaczaniu i realizacji działań marketingowych oraz tworzeniu wizerunku restauracji.
Facility Manager
Uczestniczenie w procesie otwierania restauracji w Poznaniu (Stary Browar). Doradzanie przy ustalaniu optymalnej funkcjonalności lokalu oraz poprawie ergonomii pracy. Zapewnienie właściwego wyposażenia restauracji oraz kontrola robót wykończeniowych. Nawiązanie kontaktów z lokalnymi dostawcami i ustalenie optymalnych zasad oraz warunków współpracy, co znacząco wpłynęło na obniżenie kosztów sprzedaży w porównaniu do pozostałych restauracji. Kluczowym zajęciem było skuteczne szkolenie nowozatrudnionych pracowników z zakresu znajomości produktów oraz standardów obsługi. Ponadto stworzenie księgi HACCP na potrzeby restauracji we Wrocławiu i Poznaniu oraz bieżące aktualizacje, doradztwo w dziedzinie bezpieczeństwa żywności.
Po otwarciu restauracji prowadzenie zmian. Realizowanie planów sprzedażowych na podstawie określonych celów dziennych, tygodniowych, miesięcznych. Zapewnienie satysfakcji Gości restauracji poprzez doskonałe prowadzenie zmian oraz stosowanie wszystkich procedur. Kreowanie przyjaznej atmosfery pracy. Zapewnienie optymalnego funkcjonowania restauracji podczas zmian poprzez dbanie o właściwy standard obsługi i kontrolę jakości produktów. Ponadto odpowiedzialność za stan techniczny lokalu, nadzór nad prawidłowym funkcjonowaniem maszyn i urządzeń. Planowanie wydatków i kontrola kosztów poniesionych w zakresie funkcjonalności na podstawie inwentaryzacji. Analiza miesięcznych wyników finansowych restauracji na podstawie raportu P&L
i określanie celów na następny miesiąc.
Po otwarciu restauracji prowadzenie zmian. Realizowanie planów sprzedażowych na podstawie określonych celów dziennych, tygodniowych, miesięcznych. Zapewnienie satysfakcji Gości restauracji poprzez doskonałe prowadzenie zmian oraz stosowanie wszystkich procedur. Kreowanie przyjaznej atmosfery pracy. Zapewnienie optymalnego funkcjonowania restauracji podczas zmian poprzez dbanie o właściwy standard obsługi i kontrolę jakości produktów. Ponadto odpowiedzialność za stan techniczny lokalu, nadzór nad prawidłowym funkcjonowaniem maszyn i urządzeń. Planowanie wydatków i kontrola kosztów poniesionych w zakresie funkcjonalności na podstawie inwentaryzacji. Analiza miesięcznych wyników finansowych restauracji na podstawie raportu P&L
i określanie celów na następny miesiąc.
Szkolenia i kursy
Diagnoza i terapia zaburzeń odżywiania.
Szkolenie z autoprezentacji (wewnętrzne AmRest).
Szkolenie i warsztaty z rekrutacji (wewnętrzne AmRest).
Szkolenie z autoprezentacji (wewnętrzne AmRest).
Szkolenie i warsztaty z rekrutacji (wewnętrzne AmRest).
Edukacja
Specjalizacje
Finanse/Ekonomia
Inne
Zainteresowania
Psychodietetyka, zdrowe odżywianie, zdrowy styl życia, trendy w branży spożywczej
Inne
Wykonanie księgi HACCP oraz GMP/GHP dla Rodeo Drive Wrocław.
Wykonanie księgi HACCP oraz GMP/GHP dla Rodeo Drive Poznań.
Wykonanie księgi HACCP oraz GMP/GHP dla City Fries Wrocław.
Wykonanie księgi HACCP oraz GMP/GHP dla Rodeo Drive Poznań.
Wykonanie księgi HACCP oraz GMP/GHP dla City Fries Wrocław.
Grupy
sggw
SGGW to jedna z najstarszych polskich uczelni. Zawsze wysoko w rankingach. Otrzymała tytuł „Najbardziej innowacyjnej i kreatywnej uczelni w Polsce”.
Health Freedom
Grupa skupiająca ludzi, którzy cieszą się zdrowiem. [b]"Każda odrębność,czy to osoba ,naród,czy epoka,jest organem stworzonym do pojmowania prawdy [/b].Bez rozwoju,ciągłych zmian i nie kończącej się s
Wrocław
Miejsce gdzie moga sie spotkac ludzie z Wroclawia oraz Ci ktorzy cenia to miasto. Ludzie tak niezwykli jak to miasto :)
Zdrowa żywność
Tutaj może wyrażać swoje opinie każdy, kto poważnie myśli o swojej diecie i dostrzega w jej odpowienim doborze pozytywne skutki