Beata Nosal

konsultant BOK, Orange

Doświadczenie zawodowe

Orange Polska S.A.
konsultant BOK
Obsługa klientów indywidualnych w zakresie zagadnień technicznych, faktur i płatności oraz zleceń.
Logo
stażyska na stanowisku pracownika biurowego
Kraśnickie Przedsiębiorswto Mieszkaniowe
-prowadzenie punktu obsługi interesantów
-obsługa kancelaryjna - prowadzenie rejestrów, korespondencji oraz ewidencji dokumentów
-ścisła współpraca z innymi jednostkami organizacyjnymi Spółki w zakresie powierzonych zadań
-kompletowanie i archiwizacja dokumentów
-dostarczanie kontrahentom pism i innej korespondencji
-przyjmowanie zgłoszeń, zleceń i interwencji mieszkańców zarządzanych nieruchomości
-zapoznanie się z pracą działu Biura Zarządu
Logo
barmanka
Klub PRL
-obsługa klienta
-składanie zamówień na zaopatrzenie
-dbanie o prawidłowe funkcjonowanie baru
-przyrządzanie drinków i kaw (obsługa ekspresu ciśnieniowego)
-sporządzanie rachunków, inkasowanie należności oraz rozliczanie dziennego utargu
Aegon
telemarketerka
-telefoniczne umawianie spotkań z przyszłymi kontrahentami dla Doradcy Finansowego
-budowanie pozytywnego gruntu pod spotkanie biznesowe
-prowadzenie kalendarza spotkań Przedstawiciela Handlowego
DGM
przedstawiciel handlowy
DGM
-sprzedawanie usług telekomunikacyjnych Netia, podczas bezpośrednich spotkań z klientami
Logo
kelnerka w barze/ restauracji
The International Bar/ Katana Restaurant
-wspomniane wcześniej obowiązki kelnerki i barmanki
-obsługa gości baru przy stolikach
-doradzanie w zakresie napjów alkoholowych (drinków i wina)
Logo
kelnerka
Hotel Hilton
-wprowadzanie gości do restauracji i wskazywanie wolnych miejsc
-doradzanie w zakresie doboru potraw i napojów;
-udzielanie informacji na temat składu potraw i sposobów ich przyrządzania;
-przyjmowanie zamówień od klientów oraz wydawanie zleceń dla kuchni i bufetu;
-serwowanie zamówionych potraw gościom;
-sporządzanie rachunków, inkasowanie należności, rozliczanie się z pobranych potraw i napojów oraz dziennego utargu;

Edukacja

Logo
Kulturoznawstwo Międzynarodowe, licencjackie
Uniwersytet Jagielloński w Krakowie

Specjalizacje

Hotelarstwo/Gastronomia/Turystyka
Katering/Restauracje/Gastronomia