Umiejętności
Prawo jazdy kat B
Pakiet MS Offfice
Doświadczenie zawodowe
Przedstawiciel handlowy
-aktywna obsługa klientów na podległym terenie,
-budowanie długotrwałych relacji z klientami,
-pozyskiwanie nowych klientów,
-osiąganie wyznaczonych planów sprzedaży wyrobów Frito Lay poprzez budowanie i utrzymywanie na bardzo wysokim poziomie standardów ilościowych, jakościowych oraz ekspozycyjnych we wszystkich punktach sprzedaży detalicznej, obsługiwanych zgodnie z zasadami obowiązującymi w systemie sprzedaży bezpośredniej,
-zapewnienie wysokiego poziomu satysfakcji klienta poprzez fachową i kulturalną obsługę,
-ocena ilościowa, przygotowanie i realizacja zamówień,
-prowadzenie dokumentacji sprzedażowej i magazynowej,
-prowadzenie negocjacji handlowych oraz ustalanie warunków współpracy,
Do moich najważniejszych osiągnięć zaliczyć mogę rozbudowanie bazy klientów oraz comiesięczną realizację planów sprzedażowych, na poziomie 100-105%.
-budowanie długotrwałych relacji z klientami,
-pozyskiwanie nowych klientów,
-osiąganie wyznaczonych planów sprzedaży wyrobów Frito Lay poprzez budowanie i utrzymywanie na bardzo wysokim poziomie standardów ilościowych, jakościowych oraz ekspozycyjnych we wszystkich punktach sprzedaży detalicznej, obsługiwanych zgodnie z zasadami obowiązującymi w systemie sprzedaży bezpośredniej,
-zapewnienie wysokiego poziomu satysfakcji klienta poprzez fachową i kulturalną obsługę,
-ocena ilościowa, przygotowanie i realizacja zamówień,
-prowadzenie dokumentacji sprzedażowej i magazynowej,
-prowadzenie negocjacji handlowych oraz ustalanie warunków współpracy,
Do moich najważniejszych osiągnięć zaliczyć mogę rozbudowanie bazy klientów oraz comiesięczną realizację planów sprzedażowych, na poziomie 100-105%.
Brygadzista
-zarządzanie podległym zespołem pracowniczym,
-nadzór, kontrolowanie, koordynowanie prac, delegowanie uprawnień, podejmowanie działań korygujących i doskonalących procesy produkcyjne,
-nadzór nad dokumentacją,
-współpraca z kierownictwem przedsiębiorstwa,
-dbałość o utrzymywanie najwyższych standardów obowiązujących w firmie,
-egzekwowanie przestrzegania procedur BHP, HACCP
-raportowanie wyników pracy,
-nadzór, kontrolowanie, koordynowanie prac, delegowanie uprawnień, podejmowanie działań korygujących i doskonalących procesy produkcyjne,
-nadzór nad dokumentacją,
-współpraca z kierownictwem przedsiębiorstwa,
-dbałość o utrzymywanie najwyższych standardów obowiązujących w firmie,
-egzekwowanie przestrzegania procedur BHP, HACCP
-raportowanie wyników pracy,
Magazynier
-zarządzanie podległym zespołem pracowniczym, delegowanie uprawnień,
-prowadzenie dokumentacji magazynowej,
-dbałość o właściwe przechowywanie mięsa wołowego, oraz utrzymanie najwyższych standardów jakościowych, ładu i porządku zgodnie z obowiązującymi standardami firmy,
-zarządzanie stanami magazynowymi, inwentaryzacja, monitorowanie zapasów magazynowych,
-logistyka, zarządzanie załadunkami i rozładunkami surowców mięsnych, wydawanie towarów,
-dbałość o właściwe stosowanie zdefiniowanego systemu identyfikacji towarów,
-prowadzenie dokumentacji magazynowej,
-dbałość o właściwe przechowywanie mięsa wołowego, oraz utrzymanie najwyższych standardów jakościowych, ładu i porządku zgodnie z obowiązującymi standardami firmy,
-zarządzanie stanami magazynowymi, inwentaryzacja, monitorowanie zapasów magazynowych,
-logistyka, zarządzanie załadunkami i rozładunkami surowców mięsnych, wydawanie towarów,
-dbałość o właściwe stosowanie zdefiniowanego systemu identyfikacji towarów,
Pracownik za i wyładunku
-transport mięsa wołowego między magazynami,
-załadunek i rozładunek samochodów ciężarowych, dostawczych,
-załadunek i rozładunek samochodów ciężarowych, dostawczych,
Pomocnik Wydziału Rozbioru
-rozbiór surowca mięsnego zgodnie z parametrami technologicznymi przy zachowaniu najwyższej wydajności pracy oraz jednoczesnym przestrzeganiu norm jakościowych, HACCP, IFS, BHP
Zainteresowania
- sport: żużel, piłka ręczna
- muzyka
- motoryzacja
- muzyka
- motoryzacja