Języki
angielski
dobry
francuski
podstawowy
Doświadczenie zawodowe
Kierownik ds. gastronomii
Kierownik ds. Gastronomii - Kompleksowe zarządzanie restauracją,
Tworzenie wizerunku restauracji oraz baru od podstaw,
Organizacja przyjęć okolicznościowych,
Podnoszenie jakości świadczonych usług,
Wprowadzanie innowacyjnych i oryginalnych produktów.
Tworzenie wizerunku restauracji oraz baru od podstaw,
Organizacja przyjęć okolicznościowych,
Podnoszenie jakości świadczonych usług,
Wprowadzanie innowacyjnych i oryginalnych produktów.
Zastępca Kierownika Restauracji / Specjalista do spraw sprzedaży i marketingu
Bazar Poznański S.A. - Restauracja Bazar1838
Kompleksowe zarządzanie restauracją,
Tworzenie ofert i sprzedaż usług restauracyjnych,
Organizacja przyjęć okolicznościowych, bankietów,
Rozliczanie inwentaryzacyjne restauracji,
Wprowadzanie innowacyjnych i oryginalnych produktów.
Prowadzenie "Dziennika" rezerwacji.
Newsletter/social media
Kontakt z kontrahentami i firmami.
Tworzenie ofert i sprzedaż usług restauracyjnych,
Organizacja przyjęć okolicznościowych, bankietów,
Rozliczanie inwentaryzacyjne restauracji,
Wprowadzanie innowacyjnych i oryginalnych produktów.
Prowadzenie "Dziennika" rezerwacji.
Newsletter/social media
Kontakt z kontrahentami i firmami.
Asystent Managera Restauracji
Gospoda pod Koziołkami, Poznań
Manager Restauracji,
Kompleksowe zarządzanie restauracją,
Tworzenie ofert i sprzedaż usług restauracyjnych,
Organizacja przyjęć okolicznościowych, bankietów,
Rozliczanie inwentaryzacyjne restauracji,
Wprowadzanie innowacyjnych i oryginalnych produktów.
Kompleksowe zarządzanie restauracją,
Tworzenie ofert i sprzedaż usług restauracyjnych,
Organizacja przyjęć okolicznościowych, bankietów,
Rozliczanie inwentaryzacyjne restauracji,
Wprowadzanie innowacyjnych i oryginalnych produktów.
Restaurant Supervisor
The Granary La Suite Wrocław City Ceneter
Kierownik Sali Restauracyjnej - Kompleksowe zarządzanie restauracją,
Tworzenie wizerunku restauracji oraz baru od podstaw,
Organizacja przyjęć okolicznościowych,
Podnoszenie jakości świadczonych usług,
Wprowadzanie innowacyjnych i oryginalnych produktów.
Tworzenie wizerunku restauracji oraz baru od podstaw,
Organizacja przyjęć okolicznościowych,
Podnoszenie jakości świadczonych usług,
Wprowadzanie innowacyjnych i oryginalnych produktów.
Szkolenia i kursy
Kurs Barmańsko-kelnerski Wrocław 08.2004-10.2004
W ramach kursy odbyte praktyki zawodowe w najlepszych Wrocławskich hotelach i restauracjach.
W ramach kursy odbyte praktyki zawodowe w najlepszych Wrocławskich hotelach i restauracjach.
Specjalizacje
Hotelarstwo/Gastronomia/Turystyka
Katering/Restauracje/Gastronomia
Zainteresowania
Doskonały i odważny kucharz amator. Podróżnik i aktywny sportowiec.
Inne
- Efektywne zarządzanie zespołem pracowników,
- umiejętność organizacji zaplecza gastronomiczno konferencyjnego,
- organizacja i rekrutacja zespołu pracowników,
- doskonała wiedza z zakresu win (szczególnie wina ekologiczne),
- ogólna znajomość systemy HACCAP,
- prawo jazdy kategorii B (czynne,
- znajomość programów gastronomicznych (Micros/Fidelio,Gah),
- obsługa pakietu Office.
- umiejętność organizacji zaplecza gastronomiczno konferencyjnego,
- organizacja i rekrutacja zespołu pracowników,
- doskonała wiedza z zakresu win (szczególnie wina ekologiczne),
- ogólna znajomość systemy HACCAP,
- prawo jazdy kategorii B (czynne,
- znajomość programów gastronomicznych (Micros/Fidelio,Gah),
- obsługa pakietu Office.
Grupy
Hotel & Hotelarze
To miejsce spotkań wszystkich których istotną część w życiu stanowi praca w Hotelu.
Zaproś znajomych.
Turystyka i hotelarstwo
Turystyka i hotelarstwo wiąże się z podróżami, to ciągły kontakt z ludźmi, głównie obcokrajowcami. Dlatego do najbardziej pożądanych cech w tej branży należy znajomość przynajmniej kilku języków obcyc