Bartosz Kołodziej

Odważny, przebojowy, innowacyjny, chętny do współpracy.
Poznań, wielkopolskie

Języki

angielski
dobry
francuski
podstawowy

Doświadczenie zawodowe

City Park Hotel & Residence Poznań
Kierownik ds. gastronomii
Kierownik ds. Gastronomii - Kompleksowe zarządzanie restauracją,
Tworzenie wizerunku restauracji oraz baru od podstaw,
Organizacja przyjęć okolicznościowych,
Podnoszenie jakości świadczonych usług,
Wprowadzanie innowacyjnych i oryginalnych produktów.
Logo
Zastępca Kierownika Restauracji / Specjalista do spraw sprzedaży i marketingu
Bazar Poznański S.A. - Restauracja Bazar1838
Kompleksowe zarządzanie restauracją,
Tworzenie ofert i sprzedaż usług restauracyjnych,
Organizacja przyjęć okolicznościowych, bankietów,
Rozliczanie inwentaryzacyjne restauracji,
Wprowadzanie innowacyjnych i oryginalnych produktów.
Prowadzenie "Dziennika" rezerwacji.
Newsletter/social media
Kontakt z kontrahentami i firmami.
Logo
Kelner
Bazar Poznański S.A. - Restauracja Bazar1838
Obsługa gości "a la carte"
Obsługa konferencji i bankietów.
Logo
Asystent Managera Restauracji
Gospoda pod Koziołkami, Poznań
Manager Restauracji,
Kompleksowe zarządzanie restauracją,
Tworzenie ofert i sprzedaż usług restauracyjnych,
Organizacja przyjęć okolicznościowych, bankietów,
Rozliczanie inwentaryzacyjne restauracji,
Wprowadzanie innowacyjnych i oryginalnych produktów.
Orbis S.A. - Hotel Mercure Poznań
Kelner
Obsługa gości "a la carte"
Obsługa konferencji i bankietów.
Logo
F&B/Catering Manager
Restauracja Nowa La Boheme
Manager Cateringów i Restauracji,
Tworzenie ofert i sprzedaż usług restauracyjnych oraz cateringowych,
Organizacja przyjęć okolicznościowych, bankietów,
Rozliczanie inwentaryzacyjne restauracji,
Wprowadzanie innowacyjnych i oryginalnych produktów.
Logo
Restaurant Supervisor
The Granary La Suite Wrocław City Ceneter
Kierownik Sali Restauracyjnej - Kompleksowe zarządzanie restauracją,
Tworzenie wizerunku restauracji oraz baru od podstaw,
Organizacja przyjęć okolicznościowych,
Podnoszenie jakości świadczonych usług,
Wprowadzanie innowacyjnych i oryginalnych produktów.
Logo
Kelner/Barman
Elmwood Country Golf Club
Miejsce pracy - Nowy York (USA)
Kelner/barman
Organizacja bankietów i imprez okolicznościowych.
Hotel System Management Sp. z o.o.
Kierownik Restauracji
Kompleksowe zarządzanie restauracją, od - 04.2008
Kelner/Barman, do - 04.2008
Logo
Kelner/Barman
Restauracja Bar Napoli, Edynburg
Kelner/Barman
Obsługa Cateringów
Logo
Kelner/Barman
Porto Elounda The luxe Resort, Kreta
Kelner/barman,
organizacja bankietów.
Logo
Kelner/Barman
Restauracja Karczma Leśna, Trzebnica
Pierwsze kroki w gastronomii.
Kelner/barman,
Asysta przy organizacji przyjęć okolicznościowych i cateringów.

Szkolenia i kursy

Kurs Barmańsko-kelnerski Wrocław 08.2004-10.2004
W ramach kursy odbyte praktyki zawodowe w najlepszych Wrocławskich hotelach i restauracjach.

Edukacja

Logo
Hotelarstwo i Gastronomia, magisterskie
Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Gastronomii w Poznaniu

Specjalizacje

Hotelarstwo/Gastronomia/Turystyka
Katering/Restauracje/Gastronomia

Zainteresowania

Doskonały i odważny kucharz amator. Podróżnik i aktywny sportowiec.

Inne

- Efektywne zarządzanie zespołem pracowników,
- umiejętność organizacji zaplecza gastronomiczno konferencyjnego,
- organizacja i rekrutacja zespołu pracowników,
- doskonała wiedza z zakresu win (szczególnie wina ekologiczne),
- ogólna znajomość systemy HACCAP,
- prawo jazdy kategorii B (czynne,
- znajomość programów gastronomicznych (Micros/Fidelio,Gah),
- obsługa pakietu Office.

Grupy

Hotel & Hotelarze
Hotel & Hotelarze
To miejsce spotkań wszystkich których istotną część w życiu stanowi praca w Hotelu. Zaproś znajomych.
Turystyka i hotelarstwo
Turystyka i hotelarstwo
Turystyka i hotelarstwo wiąże się z podróżami, to ciągły kontakt z ludźmi, głównie obcokrajowcami. Dlatego do najbardziej pożądanych cech w tej branży należy znajomość przynajmniej kilku języków obcyc