Doświadczenie zawodowe
PROJECT MANAGER
STUDIO CAFFE
Od wielu lat krzewimy kulturę picia kawy w Polsce, poprzez propagowanie dobrych ziaren kawy, właściwych technik zaparzania. Uczymy jak zrobić prawidłowe espresso, jak spienić mleko, aby wydobyć z niego prawdziwą słodycz, która jest podstawą włoskiego cappuccino.
Nasza marka - portal Caffe prego! - jest rozpoznawalna w świecie kawy - jest od lat największą polską stroną www, gdzie można przeczytać wszystko na temat kawy. Naszą wiedzę i umiejętności kawowe postanowiliśmy połączyć z obsługą cateringową na targach, konferencjach, sympozjach i eventach.
W naszym zespole pracują m.in. laureaci ogólnopolskich konkursów baristów, szkoleniowcy, którzy tworzyli kadry wielu polskich kawiarni i fachowo przygotowani przez naszą firmę bariści.
Proponujemy Państwu czarujący dodatek do imprez, spotkań, szkoleń, jakim jest:
- kawa,
- Gorąca czekolada,
- Herbata,
- Granita,
- Drinki bezalkoholowe,
- Smoothhies,
- Świeżo wyciskane soki,
- Shake,
- Napoje energatyczne,
- Inne... niestandardowe atrakcje...
Nasza marka - portal Caffe prego! - jest rozpoznawalna w świecie kawy - jest od lat największą polską stroną www, gdzie można przeczytać wszystko na temat kawy. Naszą wiedzę i umiejętności kawowe postanowiliśmy połączyć z obsługą cateringową na targach, konferencjach, sympozjach i eventach.
W naszym zespole pracują m.in. laureaci ogólnopolskich konkursów baristów, szkoleniowcy, którzy tworzyli kadry wielu polskich kawiarni i fachowo przygotowani przez naszą firmę bariści.
Proponujemy Państwu czarujący dodatek do imprez, spotkań, szkoleń, jakim jest:
- kawa,
- Gorąca czekolada,
- Herbata,
- Granita,
- Drinki bezalkoholowe,
- Smoothhies,
- Świeżo wyciskane soki,
- Shake,
- Napoje energatyczne,
- Inne... niestandardowe atrakcje...
Kierownik Kawiarni
- Zarządzanie, motywowanie i prowadzenie zespołu
- Układanie Grafików
- Dbałość o zwiększanie obrotów
- Prowadzenie Raportu Kasowego
- Rozliczenia Miesięczne
- Rekrutacje pracowników
- Raportowanie do Zarządu
- Planowanie oraz realizowanie dostaw
- Utrzymywanie wizerunku kawiarni na najwyższym poziomie
- Profesjonalna Obsługa Klienta
- Przygotowanie produktów zawartych w Menu (kawy, czekolady, koktajle, etc.)
- Utrzymywanie czystości Kawiarni
- Zachowywanie założeń HACCP
- Układanie Grafików
- Dbałość o zwiększanie obrotów
- Prowadzenie Raportu Kasowego
- Rozliczenia Miesięczne
- Rekrutacje pracowników
- Raportowanie do Zarządu
- Planowanie oraz realizowanie dostaw
- Utrzymywanie wizerunku kawiarni na najwyższym poziomie
- Profesjonalna Obsługa Klienta
- Przygotowanie produktów zawartych w Menu (kawy, czekolady, koktajle, etc.)
- Utrzymywanie czystości Kawiarni
- Zachowywanie założeń HACCP
Kierownik Zmiany
- Zarządzanie, motywowanie i prowadzenie zespołu
- Dbałość o zwiększanie obrotów
- Prowadzenie podstawowych dowodów księgowych (asygnaty KP,Kw, etc)
- Planowanie oraz realizowanie dostaw
- Utrzymywanie wizerunku kawiarni na najwyższym poziomie
- Profesjonalna Obsługa Klienta
- Przygotowanie produktów zawartych w Menu (kawy, czekolady, koktajle, etc.)
- Utrzymywanie czystości Kawiarni
- Zachowywanie założeń HACCP
- Dbałość o zwiększanie obrotów
- Prowadzenie podstawowych dowodów księgowych (asygnaty KP,Kw, etc)
- Planowanie oraz realizowanie dostaw
- Utrzymywanie wizerunku kawiarni na najwyższym poziomie
- Profesjonalna Obsługa Klienta
- Przygotowanie produktów zawartych w Menu (kawy, czekolady, koktajle, etc.)
- Utrzymywanie czystości Kawiarni
- Zachowywanie założeń HACCP
Barista
- Profesjonalna Obsługa Klienta
- Przygotowanie produktów zawartych w Menu (kawy, czekolady, koktajle, etc.)
- Utrzymywanie czystości Kawiarni
- Zachowywanie założeń HACCP
- Przygotowanie produktów zawartych w Menu (kawy, czekolady, koktajle, etc.)
- Utrzymywanie czystości Kawiarni
- Zachowywanie założeń HACCP
Szkolenia i kursy
- Misja – Wizja – Strategia - umiejętne stawianie celów i zarządzanie ich realizacją,
- Szkolenie Menadżerskie „Manage-In” 2010,
- Wprowadzenie do NLP – podstawy modelu klasycznego,
- Sztuka zawodowych negocjacji – „twardo w stosunku do problemu, miękko w stosunku do ludzi”,
- Planowanie projektów zgodnie z metodyką PRINCE2,
- Kod kolorów jako narzędzie skutecznego marketingu.
- Szkolenie Menadżerskie „Manage-In” 2010,
- Wprowadzenie do NLP – podstawy modelu klasycznego,
- Sztuka zawodowych negocjacji – „twardo w stosunku do problemu, miękko w stosunku do ludzi”,
- Planowanie projektów zgodnie z metodyką PRINCE2,
- Kod kolorów jako narzędzie skutecznego marketingu.
Edukacja
Specjalizacje
Hotelarstwo/Gastronomia/Turystyka
Katering/Restauracje/Gastronomia
IT - Rozwój oprogramowania
Zarządzanie projektem
Zainteresowania
- poznawanie tajników związanych z kawą,
- Rozwój osobisty, NLP;
- techniki sprzedaży;
- psychologia i filozofia,
- Rozwój osobisty, NLP;
- techniki sprzedaży;
- psychologia i filozofia,
Grupy
UEK
Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie, założony w 1925 roku, to jedna z najlepszych państwowych uczelni ekonomicznych w Polsce, a jednocześnie największa uczelnia ekonomiczna w Europie Środkowej.
Barista
Bariści, miłośnicy kawy, profesjonaliści i miłośnicy amatorzy. Wszyscy Ci , którzy pragną by bieg ich życia odmierzały filiżanki kawy :)
Business Marketing
Marketing Sekrety. Social Media Marketing. Marketing wirusowy, marketing szeptany, event marketing, experiential marketing, guerilla marketing, marketing doświadczeń, content marketing.
MICE
MICE – Meetings (spotkania), Incentive (wyjazdy motywacyjne), Conferences (Konferencje), Events (Wydarzenia.