Umiejętności
Microsoft Office
Edukacja żywieniowa
Obsługa klienta
Prawo jazdy kat B
praca w zespole
tworzenie materiałów edukacyjnych
dieta, układanie planów żywieniowych
empatia, kreatywność, tolerancja, elastyczność, otwartość, samomotywacja
Indywidualna praca z pacjentem
Poradnictwo żywieniowe
Języki
angielski
dobry
Doświadczenie zawodowe
Specjalista ds. dietetyki
Centrum Edukacji Sigma Dębica
Prowadzenie zajęć w miejscu pracy.
Przeprowadzanie początkowej analizy i oceny kursantów w ramach procesu gromadzenia informacji.
Przygotowywanie prezentacji i zadań dla słuchaczy z wykorzystaniem pakietu Microsoft Office
Zaplanowanie i realizacja treści poszczególnych przedmiotów programowych.
Badanie i aktualizowanie materiałów dla słuchaczy.
Wypełnianie dokumentacji szkoleniowej.
Twórcze rozwiązywanie problemów.
Przeprowadzanie początkowej analizy i oceny kursantów w ramach procesu gromadzenia informacji.
Przygotowywanie prezentacji i zadań dla słuchaczy z wykorzystaniem pakietu Microsoft Office
Zaplanowanie i realizacja treści poszczególnych przedmiotów programowych.
Badanie i aktualizowanie materiałów dla słuchaczy.
Wypełnianie dokumentacji szkoleniowej.
Twórcze rozwiązywanie problemów.
Właściciel - Dietetyk
Dobry Dietetyk Anna Rak
Organizowanie prezentacji edukacyjnych na temat zdrowego odżywiania i trybu życia.
Ocena żywności, pozycji jadłospisowych i diet pod kątem zawartości składników odżywczych.
Ocena dokumentacji i stanu odżywienia klientów wysokiego ryzyka, w tym osób doświadczających nieplanowanych zmian masy ciała.
Tworzenie specjalnych diet i nadzór nad ich stosowaniem.
Ocena ogólnego stanu zdrowia klientów dzięki pomiarowi masy i analizie składu ciała.
Dokumentowanie badań medycznych i właściwe wprowadzanie danych do przetworzenia.
Kierowanie pacjentów do odpowiednich placówek opieki ambulatoryjnej w celu zapewnienia im dodatkowych informacji na temat żywienia oraz wsparcia.
Edukowanie pacjentów w zakresie leczenia żywieniowego, higieny, przygotowywania posiłków i dbania o ich estetykę.
Przygotowanie i prowadzenie wyczerpującej dokumentacji żywieniowej.
Organizowanie akcji promocyjnych, powiększających sieć klientów
Prowadzenie dokumentacji formalno-prawnej dotyczącej działalności gospodarczej
Fakturowanie
Ocena żywności, pozycji jadłospisowych i diet pod kątem zawartości składników odżywczych.
Ocena dokumentacji i stanu odżywienia klientów wysokiego ryzyka, w tym osób doświadczających nieplanowanych zmian masy ciała.
Tworzenie specjalnych diet i nadzór nad ich stosowaniem.
Ocena ogólnego stanu zdrowia klientów dzięki pomiarowi masy i analizie składu ciała.
Dokumentowanie badań medycznych i właściwe wprowadzanie danych do przetworzenia.
Kierowanie pacjentów do odpowiednich placówek opieki ambulatoryjnej w celu zapewnienia im dodatkowych informacji na temat żywienia oraz wsparcia.
Edukowanie pacjentów w zakresie leczenia żywieniowego, higieny, przygotowywania posiłków i dbania o ich estetykę.
Przygotowanie i prowadzenie wyczerpującej dokumentacji żywieniowej.
Organizowanie akcji promocyjnych, powiększających sieć klientów
Prowadzenie dokumentacji formalno-prawnej dotyczącej działalności gospodarczej
Fakturowanie
Szkolenia i kursy
Kurs "Dietetyka Sportowa w teorii i praktyce" organizowany przez dietetykasportowa.pl
Warsztat Szkoleniowy "Kompulsywne objadanie się, otyłość i nadwaga - praca z klientem" organizowany przez Centrum Terapii Zaburzeń Odżywiania
Kurs : "Od prawidłowej diagnozy po skuteczny plan dietetyczny" organizowany przez Certyfikowaną Akademię Dietetyka
Kurs: "Żywienie w chorobach tarczycy" organizowany przez Medone Monika Selimi
Szkolenie: Dieta dla Seniora organizowane przez Ministerstwo Zdrowia
Szkolenie: "Psychologiczne metody pracy z pacjentem" organizowane przez Instytut Sanvita
Szkolenie: "Dieta w zespole jelita nadwrażliwego. Co pomaga w świetle badań"
Szkolenie: "Dieta w chorobie Hashimoto, rozkład na czynniki pierwsze"
Szkolenie: "Insulinooporność okiem dietetyka. Co pomaga w świetle badań"
Szkolenie: "Czym jest SIBO, jak go diagnozować, leczyć i zapobiegać nawrotom"
Szkolenie: "Czym skorupka za młodu nasiąknie..., czyli jak świadomie i odpowiedzialnie żywić swoje dziecko"
Szkolenie: "Jedz dla dwojga - nie za dwoje, czyli jak odżywiać się prawidłowo w ciąży"
Uczestnictwo w konferencjach: "Standardy leczenia dietetycznego" w roku 2016 i 2017, organizowanych przez Polskie Towarzystwo Dietetyki
Uczestnictwo w VII Ogólnopolskiej Konferencji Dietetyki Congressus Dietetica organizowanej przez Polskie Stowarzyszenie Dietetyków
Uczestnictwo w Konferencji Praktycy - Praktykom dla Specjalistów pracujących z małymi dziećmi i ich rodzinami w marcu 2020 r.
Warsztat Szkoleniowy "Kompulsywne objadanie się, otyłość i nadwaga - praca z klientem" organizowany przez Centrum Terapii Zaburzeń Odżywiania
Kurs : "Od prawidłowej diagnozy po skuteczny plan dietetyczny" organizowany przez Certyfikowaną Akademię Dietetyka
Kurs: "Żywienie w chorobach tarczycy" organizowany przez Medone Monika Selimi
Szkolenie: Dieta dla Seniora organizowane przez Ministerstwo Zdrowia
Szkolenie: "Psychologiczne metody pracy z pacjentem" organizowane przez Instytut Sanvita
Szkolenie: "Dieta w zespole jelita nadwrażliwego. Co pomaga w świetle badań"
Szkolenie: "Dieta w chorobie Hashimoto, rozkład na czynniki pierwsze"
Szkolenie: "Insulinooporność okiem dietetyka. Co pomaga w świetle badań"
Szkolenie: "Czym jest SIBO, jak go diagnozować, leczyć i zapobiegać nawrotom"
Szkolenie: "Czym skorupka za młodu nasiąknie..., czyli jak świadomie i odpowiedzialnie żywić swoje dziecko"
Szkolenie: "Jedz dla dwojga - nie za dwoje, czyli jak odżywiać się prawidłowo w ciąży"
Uczestnictwo w konferencjach: "Standardy leczenia dietetycznego" w roku 2016 i 2017, organizowanych przez Polskie Towarzystwo Dietetyki
Uczestnictwo w VII Ogólnopolskiej Konferencji Dietetyki Congressus Dietetica organizowanej przez Polskie Stowarzyszenie Dietetyków
Uczestnictwo w Konferencji Praktycy - Praktykom dla Specjalistów pracujących z małymi dziećmi i ich rodzinami w marcu 2020 r.
Edukacja
Specjalizacje
Zdrowie/Uroda/Rekreacja
Inne
Zainteresowania
gotowanie, śpiew, książki, podróże