Doświadczenie zawodowe
Shift Manager
- Prowadzenie restauracji na zmianach
- Zarządzanie młodym i dynamicznym zespołem
- Kontrolowanie kosztów restauracji
- Dokonywanie zamówień produktów
- Inwentaryzacja
- Analiza faktur
- Raportowanie
- Dbanie o efektywną sprzedaż i podnoszenie zysków
- Utrzymywanie bezpośrednich kontaktów z klientami
- Dbanie o prawidłowe funkcjonowanie restauracji od strony technicznej
- Utrzymywanie kontaktów z serwisami
- Zarządzanie młodym i dynamicznym zespołem
- Kontrolowanie kosztów restauracji
- Dokonywanie zamówień produktów
- Inwentaryzacja
- Analiza faktur
- Raportowanie
- Dbanie o efektywną sprzedaż i podnoszenie zysków
- Utrzymywanie bezpośrednich kontaktów z klientami
- Dbanie o prawidłowe funkcjonowanie restauracji od strony technicznej
- Utrzymywanie kontaktów z serwisami
Edukacja
Specjalizacje
Hotelarstwo/Gastronomia/Turystyka
Katering/Restauracje/Gastronomia
Inne
- dobra znajomość pakietu MS Office
- obsługa urządzeń biurowych
- kreatywność
- łatwość w nawiązywaniu kontaktów z ludźmi
- praca w zespole
- odporność na stres
- obsługa urządzeń biurowych
- kreatywność
- łatwość w nawiązywaniu kontaktów z ludźmi
- praca w zespole
- odporność na stres