Umiejętności
Strategia biznesowa
Zarządzanie Sprzedażą
Doświadczenie w pracy z klientem
otwartość na nowe wyzwania
Rachunek zysków i strat
Zarządzanie zespołem pracowników
otwartość na nowe doświadczenia
doświadczenie w pracy zespołowej i indywidualnej
otwartość na współpracę z innymi
Języki
angielski
dobry
rosyjski
podstawowy
Doświadczenie zawodowe
Kierownik Restauracji
- zarządzanie restauracją
- zarządzanie zespołem pracowników ( do 120 osób)
- budowanie sprzedaży (analiza rynku)
- wdrażanie nowych kanałów sprzedaży
- rekrutacja personelu
- zapewnienie idealnej struktury pracowników
- polityka kadrowa ( w tym zatrudnianie cudzoziemców)
- prowadzenie szkoleń dla pracowników z zakresu HACCP oraz BHP
- szkolenie i rozwój pracowników
- optymalizacja kosztów surowców
- analizy porównawcze na bazie regionu z zakresu kosztów pracy
- układanie grafików pracy oraz tworzenie planów urlopowych w skali regionu ( weryfikacja i analiza efektywności)
- zarządzanie zespołem pracowników ( do 120 osób)
- budowanie sprzedaży (analiza rynku)
- wdrażanie nowych kanałów sprzedaży
- rekrutacja personelu
- zapewnienie idealnej struktury pracowników
- polityka kadrowa ( w tym zatrudnianie cudzoziemców)
- prowadzenie szkoleń dla pracowników z zakresu HACCP oraz BHP
- szkolenie i rozwój pracowników
- optymalizacja kosztów surowców
- analizy porównawcze na bazie regionu z zakresu kosztów pracy
- układanie grafików pracy oraz tworzenie planów urlopowych w skali regionu ( weryfikacja i analiza efektywności)
Projekty
Otwarcie KFC Elbląg Galeria Ogrody
Przygotowanie nowej restauracji do otwarcia:
- rekrutacja załogi wraz z wyszkoleniem - relokacja pracowników do Gdańska na czas szkolenia
- logistyka,
- kompletowanie dokumentacji powykonawczej wraz z pozwoleniami na otwarcie obiektu
- weryfikacja projektu w fazie budowy ( na potrzeby restauracyjne)
- zapewnienie odpowiedniego zatowarowania na czas otwarcia
- rekrutacja załogi wraz z wyszkoleniem - relokacja pracowników do Gdańska na czas szkolenia
- logistyka,
- kompletowanie dokumentacji powykonawczej wraz z pozwoleniami na otwarcie obiektu
- weryfikacja projektu w fazie budowy ( na potrzeby restauracyjne)
- zapewnienie odpowiedniego zatowarowania na czas otwarcia
Szkolenia i kursy
Odbyte szkolenia o tematykach:
„Rekrutacja i selekcja załogi”
„Sztuka prezentacji”
„System szkolenia pracowników”
„Motywacja”
„Organizacja czasu pracy”
„Prawo pracy”
„Tworzenie systemów motywacyjnych”
„ Zarządzanie czasem”
„Rekrutacja i selekcja załogi”
„Sztuka prezentacji”
„System szkolenia pracowników”
„Motywacja”
„Organizacja czasu pracy”
„Prawo pracy”
„Tworzenie systemów motywacyjnych”
„ Zarządzanie czasem”
Specjalizacje
Hotelarstwo/Gastronomia/Turystyka
Turystyka
Human Resources/Zasoby ludzkie
Rekrutacja/Employer Branding
Human Resources/Zasoby ludzkie
Szkolenia/Rozwój
Zarządzanie jakością
Kontrola jakości
Zarządzanie jakością
Zapewnienie jakości
Zainteresowania
- sport
- podróże
- podróże
Inne
Aktualna książeczka do celów sanitarno-epidemilogicznych
Prawo jazdy kat.B od 02/2005
Odbyte szkolenie z pierwszej pomocy
Prawo jazdy kat.B od 02/2005
Odbyte szkolenie z pierwszej pomocy