Umiejętności
Microsoft Office
Pest Control
Zarządzanie zespołem
Szkolenia pracowników
HACCP, ISO9001:2008, BRC, IFS
Systemy zarządzania jakością
mikrobiologia
Audytor Wewnętrzny HACCP
Analizy laboratoryjne
Prowadzenie audytów wewnętrznych i zewnętrznych
SAP R / 3
PCQI
Nadzór nad pest control
Lead auditor IRCA ISO 9001:2015
Języki
angielski
biegły
Doświadczenie zawodowe
Kierownik działu kontroli jakości
Koordynacja prac zespołu. System haccp, BRC. Obsługa reklamacji. Zwalnianie produktu do handlu. Koordynacja badań zewnętrznych. Szkolenia personelu. Prowadzenie audytów wew. i zew. Zatwierdzanie dostawców. Pełnomocnik ds. systemów zarządzania jakością (koordynowanie audytów trzeciej strony).
Szkolenia i kursy
CQI and IRCA Certified ISO 9001:2015 Lead Auditor Training Course (PR328)
FDA-Pest Control in Food Establishments -IFPTI
FSPCA Preventive Controls for Human Food (PCQI) - FSPCA/ISOQAR
System zarządzania jakością w laboratoriach mikrobiologicznych
Organizator: BIOCORP
Pest control w przemyśle spożywczym
Organizator: MEFISTO
Wymagania normy ISO 9001:2015
Organizator: TUV NORD
Zagrożenia mikrobiologiczne żywności oraz zmiany kryteriów mikrobiologicznych dla środków spożywczych
Organizator: Akadamia Wiedzy Użytecznej LeoPard
Nowe wyzwania dla laboratorium diagnostycznego: zmiany w metodach znormalizowanych, innowacyjne metody alternatywne, nowe kierunki badawcze
Organizator: ARGENTA
Projektowanie i nadzór nad systemem Zarządzania Bezpieczeństwem Zdrowotnym Żywności
Organizator: FALCO
Wymagania BRC v.6
Organizator: TUV NORD POLSKA
Seminarium w zakresie eksploatacji i dozoru urządzeń, instalacji i sieci urządzeń elektroenergetycznych
Organizator: METALKO
Szkolenie z zakresu udzielania pierwszej pomocy przedmedycznej
Organizator: CAMPUS
Bezpieczeństwo żywności, nowoczesne systemy zarządzania bezpieczeństwem żywności
Organizator: BERNDSON
Nowoczesny system zarządzania bezpieczeństwem zdrowotnym żywności. Wymagania standardów - PN- EN ISO 22000
Organizator: FALCO
Analiza mikrobiologiczna żywności przetworów owocowo - warzywnych
Organizator: HAMILTON POLAND LTD.
Excel w pracy biurowej
Organizator: Wyższa Szkoła Gospodarki w Bydgoszczy
Projektowanie i nadzór nad systemem zarządzania bezpieczeństwem zdrowotnym żywności. Praktyczne warsztaty dla członków zespołu ds. haccp
Organizator: FALCO
Jakość i bezpieczeństwo żywności - modne hasło czy konieczność
Organizator: Wyższa Szkoła Bankowa w Toruniu
Zapewnienie jakości badań mikrobiologicznych
Organizator: MERCK
Kontrola towarów paczkowanych- optymalizacja procesu
Organizator: RADWAG
Audytor wewnętrzny systemów zintegrowanych ISO 9001, ISO 14001, OHSAS/ PN-N-18001
Organizator: TUV POLSKA
Organizacja miejsc pracy wg japońskiej metody ciągłego doskonalenia KAIZEN (program 5 S)
Organizator: Wyższa Szkoła Bankowa w Bydgoszczy
System zarządzania jakością IFS v. 5, BRC v. 5
Organizator: MS consulting
Analizy laboratoryjne w świetle współczesnych wymagań
Organizator: Mettler Toledo
III ogólnopolska konferencja - Wymagania dla przemysłu spożywczego
Audytor systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności haccp wg standardu PN - EN ISO 22000-2006
Organizator: FALCO
Budowa, idee i założenia ISO-22000
Organizator: Lloyd's Register Quality Assurance
Kluczowe elementy systemu haccp w świetle wymagań normy holenderskiej oraz ISO 22000
Organizator: Centrum Haccp doradztwo i szkolenia
Ocena sanitarna wody przeznaczonej do spożycia prze ludzi, metody badań mikrobiologicznych, zasady dobrej praktyki laboratoryjnej
Organizator: Gdańska Fundacja Wody/MERCK
Mikrobiologiczne badanie żywności
Organizator: Instytut Technologii Fermentacji i Mikrobiologii Politechniki Łódzkiej/MERCK
FDA-Pest Control in Food Establishments -IFPTI
FSPCA Preventive Controls for Human Food (PCQI) - FSPCA/ISOQAR
System zarządzania jakością w laboratoriach mikrobiologicznych
Organizator: BIOCORP
Pest control w przemyśle spożywczym
Organizator: MEFISTO
Wymagania normy ISO 9001:2015
Organizator: TUV NORD
Zagrożenia mikrobiologiczne żywności oraz zmiany kryteriów mikrobiologicznych dla środków spożywczych
Organizator: Akadamia Wiedzy Użytecznej LeoPard
Nowe wyzwania dla laboratorium diagnostycznego: zmiany w metodach znormalizowanych, innowacyjne metody alternatywne, nowe kierunki badawcze
Organizator: ARGENTA
Projektowanie i nadzór nad systemem Zarządzania Bezpieczeństwem Zdrowotnym Żywności
Organizator: FALCO
Wymagania BRC v.6
Organizator: TUV NORD POLSKA
Seminarium w zakresie eksploatacji i dozoru urządzeń, instalacji i sieci urządzeń elektroenergetycznych
Organizator: METALKO
Szkolenie z zakresu udzielania pierwszej pomocy przedmedycznej
Organizator: CAMPUS
Bezpieczeństwo żywności, nowoczesne systemy zarządzania bezpieczeństwem żywności
Organizator: BERNDSON
Nowoczesny system zarządzania bezpieczeństwem zdrowotnym żywności. Wymagania standardów - PN- EN ISO 22000
Organizator: FALCO
Analiza mikrobiologiczna żywności przetworów owocowo - warzywnych
Organizator: HAMILTON POLAND LTD.
Excel w pracy biurowej
Organizator: Wyższa Szkoła Gospodarki w Bydgoszczy
Projektowanie i nadzór nad systemem zarządzania bezpieczeństwem zdrowotnym żywności. Praktyczne warsztaty dla członków zespołu ds. haccp
Organizator: FALCO
Jakość i bezpieczeństwo żywności - modne hasło czy konieczność
Organizator: Wyższa Szkoła Bankowa w Toruniu
Zapewnienie jakości badań mikrobiologicznych
Organizator: MERCK
Kontrola towarów paczkowanych- optymalizacja procesu
Organizator: RADWAG
Audytor wewnętrzny systemów zintegrowanych ISO 9001, ISO 14001, OHSAS/ PN-N-18001
Organizator: TUV POLSKA
Organizacja miejsc pracy wg japońskiej metody ciągłego doskonalenia KAIZEN (program 5 S)
Organizator: Wyższa Szkoła Bankowa w Bydgoszczy
System zarządzania jakością IFS v. 5, BRC v. 5
Organizator: MS consulting
Analizy laboratoryjne w świetle współczesnych wymagań
Organizator: Mettler Toledo
III ogólnopolska konferencja - Wymagania dla przemysłu spożywczego
Audytor systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności haccp wg standardu PN - EN ISO 22000-2006
Organizator: FALCO
Budowa, idee i założenia ISO-22000
Organizator: Lloyd's Register Quality Assurance
Kluczowe elementy systemu haccp w świetle wymagań normy holenderskiej oraz ISO 22000
Organizator: Centrum Haccp doradztwo i szkolenia
Ocena sanitarna wody przeznaczonej do spożycia prze ludzi, metody badań mikrobiologicznych, zasady dobrej praktyki laboratoryjnej
Organizator: Gdańska Fundacja Wody/MERCK
Mikrobiologiczne badanie żywności
Organizator: Instytut Technologii Fermentacji i Mikrobiologii Politechniki Łódzkiej/MERCK
Edukacja
Specjalizacje
Zarządzanie jakością
Kontrola jakości
Zarządzanie jakością
Zapewnienie jakości
Zainteresowania
Podróże, jazda na rowerze, książka, film, jazz.
Grupy
Uniwersytet Mikołaja Kopernika
UMK jest liderem wśród uczelni Polski Północnej m.in. pod względem potencjału naukowego i liczby studentów (25 tys.). To także największy pracodawca w regionie.
Grupa Doradczo Szkoleniowa FALCO
Prowadzimy szkolenia zamknięte i otwarte: negocjacje, techniki sprzedaży, komunikacja, doskonalenie umiejętności menedżerskich, zarządzanie ludźmi, budowanie zespołu, jakość.
Jakość
Grupa osób związanych z zarządzaniem jakością, a także środowiskiem i bezpieczeństwem w organizacjach oraz auditowaniem systemów.
Mikrobiologia
Grupa dla mikrobiologów - najnowsze osiągnięcia w tej dziedzinie. normy i wiele innych.
System HACCP
Grupa zrzeszająca osoby zaangażowane w zarządzanie
bezpieczeństwem żywności HACCP...zapraszam!
Zarządzanie Jakością w Przemyśle Spożywczym
Co tak naprawdę myślicie o Systemach Zarządzania Jakością w Przemyśle Spożywczym. Co sądzicie o BRC, ISO 22000, HACCP, GMP, GHP, IFS? Co tak naprawdę znaczy higiena produkcji?