Języki
angielski
podstawowy
Doświadczenie zawodowe
Specjalista ds. Obsługi Klienta i Konsumenta
Kompleksowa obsługa zgłoszeń reklamacyjnych na każdym etapie procesu.
Zakres obejmuje:
- rejestrowanie zgłoszeń w bazie reklamacyjnej
- redagowanie formalnych pism i odpowiedzi na nadesłane zgłoszenia
- współpraca z innymi działami oraz klientami zewnętrznymi w zakresie realizacji reklamacji
- archiwizacj dokumentów
- nadzór i aktualizacja informacji o produktach firmy - komunikat do Konsumentów w ramach funkcjonowania Infolinii
- zaopatrzenie w materiały opakowaniowe i inne niezbędne do procesowania reklamacji
- nadzór nad raportami, zarządzanie danymi, przekaz informacji do wskazanych osób
- obsługa biurowa, mailowa, zatwierdzanie faktur dotyczących procesu reklamacji
Zakres obejmuje:
- rejestrowanie zgłoszeń w bazie reklamacyjnej
- redagowanie formalnych pism i odpowiedzi na nadesłane zgłoszenia
- współpraca z innymi działami oraz klientami zewnętrznymi w zakresie realizacji reklamacji
- archiwizacj dokumentów
- nadzór i aktualizacja informacji o produktach firmy - komunikat do Konsumentów w ramach funkcjonowania Infolinii
- zaopatrzenie w materiały opakowaniowe i inne niezbędne do procesowania reklamacji
- nadzór nad raportami, zarządzanie danymi, przekaz informacji do wskazanych osób
- obsługa biurowa, mailowa, zatwierdzanie faktur dotyczących procesu reklamacji
Młodszy Specjalista ds. Zapewnienia Jakości
Praca w Laboratorium fizyko-chemicznym w dziale produkcji oraz przy rozlewie.
Kontrola parametrów fizyko-chemicznych i sensorycznych piwa w toku produkcji i gotowego wyrobu.
Kontrola wystroju produktu gotowego
Pracownia sensoryczna - przeprowadzanie codziennych degustacji zwalniających
Współpraca w procesie prób oraz etapu wprowadzania nowego produktu na rynek
Opieka nad produktem importowanym "Piwa Intercompany" - kontrola wystroju, kontakt z dostawcą, zbieranie atestów, zgłaszanie niezgodności.
Przeprowadzanie audytów wewnętrznych na procesie oraz w laboratoriach -mikrobiologicznym oraz fizyko-chemicznym.
Kontrola parametrów fizyko-chemicznych i sensorycznych piwa w toku produkcji i gotowego wyrobu.
Kontrola wystroju produktu gotowego
Pracownia sensoryczna - przeprowadzanie codziennych degustacji zwalniających
Współpraca w procesie prób oraz etapu wprowadzania nowego produktu na rynek
Opieka nad produktem importowanym "Piwa Intercompany" - kontrola wystroju, kontakt z dostawcą, zbieranie atestów, zgłaszanie niezgodności.
Przeprowadzanie audytów wewnętrznych na procesie oraz w laboratoriach -mikrobiologicznym oraz fizyko-chemicznym.
Asystent ds. jakości i technologi
Ultraeuropa Żywiec
W obrębie obowiązków przeprowadzano codzienne audyty na produkcji, kontrola wpisów
i dokumentów, badanie surowców na obecność glutenu, przeprowadzenie badań
mikrobiologicznych, tworzenie nowych formularzy i instrukcji dla pracowników
produkcji, nadzór nad jakością i produkcją oraz pakowaniem produktów w
modyfikowanej atmosferze.
i dokumentów, badanie surowców na obecność glutenu, przeprowadzenie badań
mikrobiologicznych, tworzenie nowych formularzy i instrukcji dla pracowników
produkcji, nadzór nad jakością i produkcją oraz pakowaniem produktów w
modyfikowanej atmosferze.
Szkolenia i kursy
Certyfikat Wdrażanie i audytowanie ISO 22000:2005
Edukacja
Specjalizacje
Zarządzanie jakością
Zapewnienie jakości
Inne
Obsługa komputera/notebooka (Internet, środowisko Windows, programy Word,
Excel), Przeprowadzanie analizy sensorycznej (program), Umiejetność pracy w zespole, Komunikatywność, miła aparycja, Samodzielne rozwiązywanie problemów,
Kreatywność oraz łatwość w nawiązywaniu kontaktów, Umiejętności negocjacyjne
Excel), Przeprowadzanie analizy sensorycznej (program), Umiejetność pracy w zespole, Komunikatywność, miła aparycja, Samodzielne rozwiązywanie problemów,
Kreatywność oraz łatwość w nawiązywaniu kontaktów, Umiejętności negocjacyjne
Grupy
Uniwersytet Rolniczy w Krakowie
Uczelnia wywodzi się z Uniwersytetu Jagiellońskiego, gdzie od 1890 r. rozwijały się nauki rolnicze i leśne.