Anna Toroń

mgr inż. Technolog żywności
Lewniowa, małopolskie

Języki

angielski
podstawowy

Doświadczenie zawodowe

Carlsberg Polska
Specjalista ds. Obsługi Klienta i Konsumenta
Kompleksowa obsługa zgłoszeń reklamacyjnych na każdym etapie procesu.
Zakres obejmuje:
- rejestrowanie zgłoszeń w bazie reklamacyjnej
- redagowanie formalnych pism i odpowiedzi na nadesłane zgłoszenia
- współpraca z innymi działami oraz klientami zewnętrznymi w zakresie realizacji reklamacji
- archiwizacj dokumentów
- nadzór i aktualizacja informacji o produktach firmy - komunikat do Konsumentów w ramach funkcjonowania Infolinii
- zaopatrzenie w materiały opakowaniowe i inne niezbędne do procesowania reklamacji
- nadzór nad raportami, zarządzanie danymi, przekaz informacji do wskazanych osób
- obsługa biurowa, mailowa, zatwierdzanie faktur dotyczących procesu reklamacji
Carlsberg Group
Młodszy Specjalista ds. Zapewnienia Jakości
Praca w Laboratorium fizyko-chemicznym w dziale produkcji oraz przy rozlewie.
Kontrola parametrów fizyko-chemicznych i sensorycznych piwa w toku produkcji i gotowego wyrobu.
Kontrola wystroju produktu gotowego
Pracownia sensoryczna - przeprowadzanie codziennych degustacji zwalniających
Współpraca w procesie prób oraz etapu wprowadzania nowego produktu na rynek
Opieka nad produktem importowanym "Piwa Intercompany" - kontrola wystroju, kontakt z dostawcą, zbieranie atestów, zgłaszanie niezgodności.
Przeprowadzanie audytów wewnętrznych na procesie oraz w laboratoriach -mikrobiologicznym oraz fizyko-chemicznym.
Logo
Asystent ds. jakości i technologi
Ultraeuropa Żywiec
W obrębie obowiązków przeprowadzano codzienne audyty na produkcji, kontrola wpisów
i dokumentów, badanie surowców na obecność glutenu, przeprowadzenie badań
mikrobiologicznych, tworzenie nowych formularzy i instrukcji dla pracowników
produkcji, nadzór nad jakością i produkcją oraz pakowaniem produktów w
modyfikowanej atmosferze.
Logo
Młodszy technolog
ZP Regis Sp. z o.o., Bochnia
Praca w dziale kontroli jakości. Testowanie nowych aromatów, tworzenie mieszanek,
pisanie sprawozdań, wykonywanie analizy sensorycznej gotowych produktów
mięsnych.
Logo
Praktykant - produkcja
Piekarnia Marek Holisz, Żywiec
Przejęcie obowiązków głównej Pani cukiernik
Logo
Praktykant technolog żywności
Cukiernia Michalscy - Kraków
Praktyka w dziale produkcji, przygotowanie produktów, zaopatrzenie sklepów
firmowych Michalscy

Szkolenia i kursy

Certyfikat Wdrażanie i audytowanie ISO 22000:2005

Edukacja

Logo
Technologia żywności, magisterskie
Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
Logo
Technologia żywności, inżynierskie
Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie

Specjalizacje

Zarządzanie jakością
Zapewnienie jakości

Inne

Obsługa komputera/notebooka (Internet, środowisko Windows, programy Word,
Excel), Przeprowadzanie analizy sensorycznej (program), Umiejetność pracy w zespole, Komunikatywność, miła aparycja, Samodzielne rozwiązywanie problemów,
Kreatywność oraz łatwość w nawiązywaniu kontaktów, Umiejętności negocjacyjne

Grupy

Uniwersytet Rolniczy w Krakowie
Uniwersytet Rolniczy w Krakowie
Uczelnia wywodzi się z Uniwersytetu Jagiellońskiego, gdzie od 1890 r. rozwijały się nauki rolnicze i leśne.
Darmowe szkolenia
Darmowe szkolenia
Po prostu wymiana informacji na temat darmowych szkoleń..
Praca w przemyśle spożywczym
Praca w przemyśle spożywczym
Grupa zrzeszająca pracowników przemysłu spożywczego