Anna Dolińska

Dietetyk, specjalista ds żywienia
Warszawa, mazowieckie

Umiejętności

Obsługa kluczowych klientów Microsoft Excel Microsoft Word Microsoft PowerPoint Obsługa klienta Prawo jazdy kat B fotografia kulinarna dietetyka kliniczna i porady dietetyczne pisanie artykułów i innych tekstów użytkowych

Języki

angielski
podstawowy

Doświadczenie zawodowe

Logo
Dietetyk - Manager ds. obsługi klienta
Eat Zone Catering Dietetyczny
Logo
Dietetyk, doradca klienta
Hello Dieta catering dietetyczny
Logo
Asystent dietetyka
Centrum Medyczne VIMED
Wykonywanie pomiarów antropometrycznych i BIA, wykonywanie badania spirometrycznego i wodorowych testów oddechowych, pobrania materiału genetycznego, przeprowadzanie instruktaży, pomoc przy układaniu programów żywieniowych dla pacjentów.
Praca w dziale obsługi pacjenta (umawianie wizyt, rozmowy telefoniczne), obsługa pacjentów VIP.
Od marca 2015 praca w Dziale Promocji Zdrowia:
- koordynator ds. testów genetycznych i nietolerancji pokarmowych
- organizacja eventów promocyjnych i udział w konferencjach
- obsługa profilu Facebook kliniki oraz portalu z przepisami dla pacjentów
- tworzenie materiałów promocyjnych
J.S. Hamilton Poland S.A.
Asystent ds. rejestracji prób
J.S. Hamilton Poland S.A.
Stażystka na stanowisku asystenta ds rejestracji prób
Instytut Genetyki Roślin PAN
Praktykantka w Zakładzie Genetyki Patogenów i Odporności Roślin
Instytut Biologii Doświadczalnej im. M. Nenckiego PAN
Praktykantka w Zakładzie Biologii Komórki

Szkolenia i kursy

1. Kurs dietetyki - poziom zaawansowany, Akademia Dietetyki w Poznaniu.
Kurs zakończony egzaminem potwierdzającym przygotowanie do zawodu dietetyka.
2. Kurs dietetyki - poziom podstawowy, Akademia Dietetyki w Poznaniu.
3. Podstawy psychodietetyki, Ogólnopolskie Centrum Zaburzeń Odżywiania, Wrocław
4. Rozpoznawanie, różnicowanie i pomoc osobom z zaburzeniami odżywiania, Ogólnopolskie Centrum Zaburzeń Odżywiania, Wrocław

Udział w konferencji "Jak emocje wpływają na żywienie? - Najnowsze trendy w psychodietetyce stosowanej." (Poznań 28.02.2015)

Edukacja

Logo
Psychodietetyka, studia podyplomowe
SWPS
Logo
Żywienie kliniczne, studia podyplomowe
Warszawski Uniwersytet Medyczny
Logo
Biologia stosowana spec biologia eksperymentalna, magisterskie
Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu
Logo
Biologia stosowana, licencjackie
Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu

Specjalizacje

Badania i rozwój
Farmaceutyka/Biotechnologia
Zdrowie/Uroda/Rekreacja
Inne

Zainteresowania

fotografia kulinarna, zdrowe odżywianie, prowadzenie bloga kulinarnego

Organizacje

02.2010 - 06.2014 Członek Koła Naukowego Botaników Uniwersytetu
Przyrodniczego w Poznaniu

Wystąpienia podczas Sesji Studenckich Kół Naukowych Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu w latach 2011-2014 w tym dwa wyróżnienia:
- III miejsce w sekcji posterowej za pracę pt. "Nowe cechy taksonomiczne roślin z rodzaju Arabis, Arabidopsis i Cardaminopsis" (Poznań, 05.2011)
- III miejsce za referat w sekcji nauk przyrodniczych "Budowa i struktura owocu jako nowa cecha taksonomiczna roślin z rodzaju Arabis, Arabidopsis i Cardaminopsis" (Poznań, 05.2012)

Inne

Nagroda III stopnia im. prof. dr hab. Jerzego Zwolińskiego w konkursie na najlepszą pracę magisterską wykonaną w roku akademickim 2013/2014. Praca pt. "Karpologia wybranych gatunków roślin zielarskich z rodziny Asteraceae."

Grupy

Szkoła Wyższa Psychologii Społecznej
Szkoła Wyższa Psychologii Społecznej
Szkoła Wyższa Psychologii Społecznej powstała w 1996 r. Wysokie miejsca rankingowe i oceny najbardziej prestiżowych instytucji w Polsce.